Κεντρική Διεθνή Λαπόρτα: «Δεν ήταν βιώσιμο το συμβόλαιο του Μίροτιτς»

Λαπόρτα: «Δεν ήταν βιώσιμο το συμβόλαιο του Μίροτιτς»

miroticcc 1

Τι είπε ο Λαπόρτα.

Ο Ζοάν Λαπόρτα μίλησε τόσο για την περίπτωση του Νίκολα Μίροριτς και το πολύ μεγάλο συμβόλαιο, όσο και για το «διαζύγιο» με τον Σάρας Γιασικεβίτσιους.

Διαβάστε όσα είπε:

«Δεν μπορούμε να διατηρήσουμε ένα μπάτζετ στα 40 εκατομμύρια λόγω του Financial Fair Play. Δεν έχει να κάνει με το να αυξήσουμε τα έσοδα, αλλά με το γεγονός ότι πρέπει να μειώσουμε τους μισθούς. Στην περίπτωση του Νικόλα Μίροτιτς βρεθήκαμε με ένα συμβόλαιο που δεν ήταν βιώσιμο και συζητάμε μαζί του για να βρεθεί η χρυσή τομή σε αυτή την κατάσταση.

Ο Γιασικεβίτσιους είναι πολύ αγαπητός στην Μπαρτσελόνα. Προσωπικά είχα καλή σχέση μαζί του, αλλά η οντότητα είναι πάνω από τους παίκτες, τους προπονητές και οποιονδήποτε άλλο. Το συμβόλαιό του έληξε. Ήταν ίσως ο πιο ακριβοπληρωμένος προπονητής στην Ευρώπη. Δεν θέλω να πω περισσότερα για αυτό, αλλά η Μπαρτσελόνα δεν μπορεί να μπαίνει στα σχοινιά όταν διαπραγματεύεται με κάποιον. Αποφασίσαμε ότι δεν ήταν ευνοϊκό, ούτε οικονομικά, ούτε αθλητικά, να ανανεώσουμε μαζί του.

Έχουμε εμπιστοσύνη στον Ρότζερ Γκριμάου. Μου αρέσει να παίρνω τέτοιες αποφάσεις, να δίνω ευκαιρίες σε ανθρώπους που έχουν φέρει τίτλους στην Μπαρτσελόνα. Θα έχουμε ένα μπάτζετ γύρω στα 30 εκατομμύρια, που είναι πολύ καλά. Υπάρχουν παίκτες που θέλουν να έρθουν στην EuroLeague».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Ο Εμπίντ «έκοψε» τον Τζέιμς από την Εθνική Γαλλίας

Οι Γάλλοι ήθελαν να κάνουν νατουραλιζέ τον Μάικ Τζέιμς Την αποκάλυψη πως η γαλλική ομοσπον…