Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Άλμπα – Αρμάνι 85-82 (vid)

Άλμπα – Αρμάνι 85-82 (vid)

1746474985 scaled

Έσπασε το ρόδι με μεγάλη ανατροπή η Άλμπα!

Παρά τη μεγάλη εμφάνιση των Νίκολα Μίροτιτς και Σέιβον Σιλντς, η Άλμπα Βερολίνου έμεινε στο πλάνο της και με τον Στέρλινγκ Μπράουν να είναι καθοριστικός κατάφερε να φτάσει στη νίκη με 85-82 και να σπάσει το ρόδι στη διοργάνωση.

Τι κι αν βρέθηκε με 12 πόντους μπροστά στο σκορ στο 32ο λεπτό; Η Αρμάνι δεν κατάφερε να κρατήσει το προβάδισμα. Ή για να είμαστε πιο ακριβείς, η Άλμπα  δεν παραδόθηκε, έκανε τη μεγάλη ανατροπή και κατάφερε να φτάσει στην πρώτη νίκη της στη φετινή Euroleague, δείχνοντας ανταγωνιστικό πρόσωπο.

Η ομάδα του Ίσραελ Γκονζάλες έμεινε στο πλάνο της, δεν παραδόθηκε και στο τέλος επιβραβεύτηκε, φτάνοντας σε μια πολύ μεγάλη νίκη. Αυτό το αποτέλεσμα ήρθε χάρη στην εκτελεστική δεινότητα του Στέρλινγκ Μπράουν την κρίσιμη ώρα. Ο Αμερικανός γκαρντ σταμάτησε στους 18 πόντους με 4/8 τρίποντα και με μεγάλο σουτ έβαλε την ομάδα του μπροστά στο τελευταίο λεπτό του αγώνα.

Ο Σέιβον Σιλντς είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει, όμως το σουτ από το elbow βρήκε σίδερο, με την Άλμπα να «κλειδώνει» την πρώτη νίκη της στη σεζόν.

Ο Γιοχάνες Τίεμαν ήταν σημείο αναφοράς με 22 πόντους 6/9 σουτ και 6 ριμπάουντ, ενώ 12 πόντους και 4 ριμπάουντ πρόσθεσε ο Λουίς Ολίντε.

Από πλευράς Αρμάνι Μιλάνο, που υποχώρησε στο 1-3, με το περας 4 αγώνων, ο Νίκολα Μίροτιτς μέτρησε 30 πόντους και 12 ριμπάουντ και ο Σέιβον Σιλντς 25, όμως η ομάδα του Έτορε Μεσίνα κατέρευσε στα τελευταία λεπτά και γνώρισε την ήττα.

Τα δεκάλεπτα: 12-18, 35-37, 57-61, 85-82.

Δείτε εδώ τo στατιστικό του αγώνα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • Καρδίτσα - ΑΕΚ

    Καρδίτσα – ΑΕΚ 81-79

    Φινάλε με χαμόγελο για την Καρδίτσα Ντέρμπι ως το τέλος στην Καρδίτσα, με την ομάδα του Νί…
  • Μονακό - Φενέρμπαχτσε

    Μονακό – Φενέρμπαχτσε 93-88 (vid)

    Το γύρισε και ισοφάρισε η Μονακό Η Μονακό επικράτησε της Φενέρ με σκορ 93-88 και ισοφάρισε…
  • Νέιτ Σεστίνα

    Μονακό – Φενέρμπαχτσε 91-95 (vid)

    Η Φενέρ του Σάρας έβαλε… φωτιά στη σειρά με Καλάθη οδηγό Έπειτα από ένα συγκλονιστικ…
Περισσότερα από Χρήστος Τσάλτας
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μέχρι το 2026 στην Παρτίζαν ο Ομπράντοβιτς

Στην Παρτιζάν μέχρι το 2026 ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς. «Κάτοικος» Βελιγραδίου γι’ άλλα δ…