Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Γκραν Κανάρια: Δεν συμμετέχει στη Euroleague για οικονομικούς λόγους

Γκραν Κανάρια: Δεν συμμετέχει στη Euroleague για οικονομικούς λόγους

Gran Canaria

Για οικονομικούς λόγους εκτός Euroleague η Γκραν Κανάρια.

Η Γκραν Κανάρια κατάφερε να κερδίσει το Eurocup μετά από μια εντυπωσιακή νίκη κόντρα στην Τουρκ Τέλεκομ και να πάρει το εισιτήριο για την Euroleague, την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να γίνει, καθώς η Ισπανική ομάδα αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα που την ανάγκασαν να αναθεωρήσει τις στρατηγικές της για το μέλλον. Αν και η νίκη στο Eurocup παρείχε τη δυνατότητα συμμετοχής στην Euroleague, η ομάδα αποφάσισε ομόφωνα, μετά από λεπτομερή ανάλυση της κατάστασης από το διοικητικό στέλεχος, να μην αγωνιστεί στην ερχόμενη σεζόν στη Euroleague.

Μάλιστα η ομάδα ενημέρωσε πως θα υπάρξει συνέντευξη Τύπου την Τρίτη (13/6) ώστε να δώσει τις απαραίτητες εξηγήσεις που τους οδήγησαν στην απόφαση αυτή.

Η ανακοίνωση:

«Η CB ΓΚΡΑΝ ΚΑΝΑΡΙΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΞΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.

Σήμερα το απόγευμα πραγματοποιήθηκε έκτακτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της CB Gran Canaria-Claret, SAD για να αξιολογήσει την έκθεση και να ψηφίσει σχετικά με την πιθανή συμμετοχή της πρώτης ομάδας στην Turkish Airlines Euroleague.

Αφού αναλύθηκε η κατάσταση και διενεργήθηκε η ψηφοφορία, το Διοικητικό Συμβούλιο του Club Baloncesto Gran Canaria-Claret SAD αποφάσισε ομόφωνα να μην συμμετάσχει στην επόμενη διοργάνωση της Euroleague για οικονομικούς λόγους και να παίξει ξανά το Eurocup.

Η Διοίκηση έχει συγκαλέσει συνέντευξη Τύπου για αύριο, Τρίτη 13, με έναρξη στις 10:00.»

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κωνσταντίνος Καραφώτης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μονακό – Φενέρμπαχτσε: Οι παίκτες μπουγέλωσαν τον Γιασικεβίτσιους (vid)

Οι παίκτες των Τούρκων διέκοψαν τη flash interview και μπουγέλωσαν τον Σάρας Γιασικεβίτσιο…