Κεντρική Διεθνή Fiba Europe Cup FIBA Europe: Με έντονη ελληνική εκπροσώπηση οι νέες επιτροπές

FIBA Europe: Με έντονη ελληνική εκπροσώπηση οι νέες επιτροπές

FIBA

Σε μια νέα εποχή για το μπάσκετ στην Ευρώπη προεδρεύει ο Χόρχε Γκαρμπαχόσα

Το Διοικητικό Συμβούλιο της FIBA που προέκυψε από τις πρόσφατες εκλογές, πραγματοποίησε την πρώτη του συνεδρίαση στη Λιουμπλιάνα υπό την προεδρία του Χόρχε Γκαρμπαχόσα. Η συνάντηση αυτή επικύρωσε τη σύνθεση των νέων επιτροπών, οι οποίες θα αναλάβουν την ανάπτυξη και την προώθηση του μπάσκετ σε όλη την Ευρώπη.

Ο Χόρχε Γκαρμπαχόσα, ο οποίος εξελέγη πρόεδρος της FIBA Europe μετά από τις εκλογικές διαδικασίες, αναλαμβάνει την ηγεσία μιας νέας εποχής για ολόκληρο το άθλημα στην Ευρώπη. Με μακρόχρονη εμπειρία και δυναμικότητα, αναμένεται να επιφέρει σημαντικές αλλαγές και να προάγει την ανάπτυξη του μπάσκετ σε όλα τα επίπεδα.

Όμως, η πρωτοφανής ελληνική εκπροσώπηση στις νέες επιτροπές αποτελεί ένα ακόμα σημαντικό γεγονός. Ο Άρης Ζώης εισέρχεται ως μέλος της εκτελεστικής επιτροπής. Ο Δήμος Ντικούδης, αναλαμβάνει καθήκοντα στην επιτροπή διοργανώσεων. Ο Τίτος Κομνηνός, γίνεται μέλος της οικονομικής επιτροπής. Η Αννυ Κωνσταντινίδου, συμμετέχει στην επιτροπή γυναικών και τέλος, ο Ντίνος Σβερκούνος, συνεισφέρει στις εργασίες της νομικής επιτροπής.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κωνσταντίνος Καραφώτης
Περισσότερα σε Fiba Europe Cup

Δειτε επισης

Παγκόσμιο Κύπελλο: Μετράει αντίστροφα η FIBA (vid)

Η αντίστροφη μέτρηση για το Παγκόσμιο Κύπελλο έχει ξεκινήσει! Με σκακιστή τον Λούκα Ντόντσ…