Κεντρική Γυναίκες Εύνικος: Αποχαιρέτησε εννιά παίκτριες (pic)

Εύνικος: Αποχαιρέτησε εννιά παίκτριες (pic)

evnikos

Ο Εύνικος ευχαρίστησε εννιά παίκτριες, που αγωνίστηκαν στην ομάδα τη σεζόν 2022-23

Ο Εύνικος τη νέα σεζόν θα παραταχθεί με τελείως διαφορετικό πρόσωπο στο πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών. Οι αλλαγές στο ρόστερ του θα είναι μεγάλες και ελάχιστε αθλήτριες θα μείνουν από την περσινή σεζόν. Με ανακοίνωση του ο Εύνικος αποχαιρέτησε συνολικά 9 παίκτριες, οι οποίες πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους στην ομάδα τη σεζόν 2022-23.

Ο Εύνικος έχει ανακοινώσει μέχρι στιγμής την παραμονή των Εμμανουηλίδου, Βιντζηλαίου, Κωτσίνη, αλλά και την απόκτηση της Σταμάτη.

Αναλυτικά:

«Το Δ.Σ. του συλλόγου μας και ο πρόεδρος Χρήστος Κ. Παππούς εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες μας στις αθλήτριες: Μίχου Μαρία, Κεσσέ Δήμητρα, Βούλγαρη Τζένη, Ναυροζίδου Χριστίνα, Ράδη Ηλιάνα για την πολυετή και πολυσχιδή προσφορά τους στον αγωνιστικό τομέα, αλλά και στη διαμόρφωση οικογενειακού κλίματος. Ημασταν τυχεροί που συνεργαστήκαμε μαζί τους. Να ευχαριστήσουμε επίσης τις αθλήτριες: Ζουρνή Λουκία, Καραγιάννη Μάριαν, Γκιζάνη Δήμητρα και Πολυμένη Λαμπρινή που εντάχθηκαν στην οικογένεια του Εύνικου και συνέβαλαν τα μέγιστα για τη σωτηρία της ομάδας και τη συνέχιση της ανοδικής πορείας της. Ευχόμαστε σε όλες να έχουν υγεία και να πετύχουν σε ό,τι αποφασίσουν να κάνουν στη ζωή τους. Θα είμαστε συμπαραστάτες σε ό,τι μας ζητηθεί και να γνωρίζουν ότι θα τις θεωρούμε πάντα μέλη της αθλητικής οικογένειας του συλλόγου μας . Αναμένουμε δε να προσφέρουν και στο μέλλον και από άλλη θέση».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Α1 γυναικών: Η Λόρεν Μανίς MVP της 20ης αγωνιστικής

Ο Λόρεν Μανίς πολυτιμότερη της 20ης αγωνιστικής της Α1 γυναικών. Η Λόρεν Μανίς παίκτρια τη…