Κεντρική Γυναίκες Εύνικος: Κράτησε Εμμανουηλίδου, Βιντζηλαίου, Κωτσίνη, πήρε Σταμάτη (pic)

Εύνικος: Κράτησε Εμμανουηλίδου, Βιντζηλαίου, Κωτσίνη, πήρε Σταμάτη (pic)

evnikos

Το γράψαμε; Ισχύει!

Ο Εύνικος προχωράει τον σχεδιασμό του ενόψει της νέας σεζόν, όπου θα αγωνιστεί ξανά στην Α1 Γυναικών. Η ομάδα ανακοίνωσε την παραμονή τριών παικτριών από πέρσι και συγκεκριμένα των Κική Εμμανουηλίδου, Σταυριανή Βιντζηλαίου και Αγγελική Κωτσίνη. Παράλληλα, τη φανέλα της ομάδας θα φοράει τη νέα σεζόν η Γωγώ Σταμάτη, η οποία προέρχεται από εξαιρετική σεζόν με την Ελευθερία Μοσχάτου.

Το Ebasket.gr σας είχε ενημερώσει τις προηγούμενες ημέρες τόσο για την παραμονή της Σταυριανής Βιντζηλαίου, όσο και για την απόκτηση της Σταμάτη.

Αναλυτικά:

«Κομμάτι-κομμάτι χτίζεται το αγωνιστικό παζλ του Εύνικου, εν όψει της νέας σεζόν στην Α1 γυναικών μπάσκετ. Η διοίκησή μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση ν’ ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τις Κική Εμμανουηλίδου, Σταυριανή Βιντζηλαίου και την 17χρονη Αγγελική Κωτσίνη. Επίσης, νέα παίκτρια της ομάδας μας είναι η 27χρονη Γωγώ Σταμάτη, που πέρυσι αγωνιζόταν στην Ελευθερία Μοσχάτου. Το νέο απόκτημά μας έχει φορέσει στο παρελθόν και τις φανέλες των Παναθηναϊκού, Πανιωνίου, Αθηναϊκού, Κρόνου Αγίου Δημητρίου κ.ά».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Α1 γυναικών: Η Λόρεν Μανίς MVP της 20ης αγωνιστικής

Ο Λόρεν Μανίς πολυτιμότερη της 20ης αγωνιστικής της Α1 γυναικών. Η Λόρεν Μανίς παίκτρια τη…