Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ: Ενέκρινε 11 φακέλους… Τι θα κάνει το Μαρούσι;

ΕΣΑΚΕ: Ενέκρινε 11 φακέλους… Τι θα κάνει το Μαρούσι;

4BDC5EBA F00C 427A 8DFC 5CE8978F3E27

Τι θα κάνει τελικά το Μαρούσι;

Ο ΕΣΑΚΕ με ανακοίνωση του ενημέρωσε ότι ολοκληρώθηκε το πρώτο στάδιο της Διαδικασίας Γενικής Αδειοδότησης για τη συμμετοχή στην Basket League της σεζόν 2023-24, καθώς ενέκρινε τους 11 φακέλους προχωρώντας την διαδικασία με την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Το ζήτημα πλέον έχει να κάνει με το Μαρούσι και τον Τρίτωνα, οι οποίοι δεν έχουν καταθέσει τους φακέλους τους στον ΕΣΑΚΕ. Βέβαια, οι δύο ομάδες έχουν προθεσμία μέχρι την Παρασκευή 23/6.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Ebasket.gr, το Μαρούσι θέλει να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα και έχει καταφέρει ήδη να λύσει πολλά από τα ζητήματα που το εμπόδιζαν να κινηθεί προς αυτή την κατεύθυνση.

Η ομάδα των Βορείων Προαστείων έχει  συγκεντρώσει το απαιτούμενο ποσό για την δημιουργία της ΚΑΕ και βρίσκεται πολύ κοντά στο να δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Α1 Κατηγορίας.

Ο Σύλλογος όμως πρέπει να διευθετήσει και αλλά θέματα για να υπάρξει η θετική ανταπόκριση. Όλα θα κριθούν στις 23/6 όπου λήγει η προθεσμία δήλωσης συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Elite League.

Να υπενθυμίσουμε πως αν αμφότεροι δεν δηλώσουν συμμετοχή στην Α2 Κατηγορία και δεν καταφέρουν να αγωνιστούν ούτε στην Basket League, θα υποβιβαστούν στις τοπικές κατηγορίες.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Euroleague: Με Σλούκα η δεύτερη καλύτερη πεντάδα

Στην δεύτερη καλύτερη πεντάδα της Euroleague, ο Κώστας Σλούκας. Ο ηγέτης του Παναθηναϊκού,…