Κεντρική Διεθνή Παγκόσμιο Ερνανγκόμεθ: «Θα είμαι παρών στο Παγκόσμιο Κύπελλο»

Ερνανγκόμεθ: «Θα είμαι παρών στο Παγκόσμιο Κύπελλο»

Hernangomez

Έτοιμος ο Ερνανγκόμεθ να ενισχύσει την Ισπανία στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ο Ουίλι Ερνανγκόμεθ σε μια συνέντευξη που παραχώρησε σε Ισπανικό Τύπο, εξέφρασε τις ανυπομονησίες του για το επερχόμενο τουρνουά στις Φιλιππίνες, δηλώνοντας έτοιμος να βοηθήσει τη χώρα του για την επίτευξη του τίτλου.

Θυμίζουμε ότι η Ισπανία θα αγωνιστεί στον 7ο όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023, με αντιπάλους τη Βραζιλία, το Ιράν και την Ακτή Ελεφαντοστού.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ουίλι Ερνανγκόμεθ:

«Ναι, θα είμαι παρών στο Παγκόσμιο Κύπελλο και μάλιστα με τις υψηλότερες προσδοκίες. Θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε στο υψηλότερο σημείο. Η Εθνική ομάδα είναι από τα πιο αγαπημένα πράγματα που μου αρέσει να κάνω και απολαμβάνω να παίζω για αυτή και να κάνω προπόνηση με τον Σέρτζιο Σκαριόλο.
Πάντα αντιμετώπισα την Εθνική ομάδα με την ίδια επιθυμία.

Ποτέ δεν την προσέγγισα ως μία ευκαιρία να αποδείξω τον εαυτό μου, παρά μόνο με σφοδρή διάθεση να κερδίσω ένα μετάλλιο κι εν προκειμένω τη συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Δε θα παίξουμε στις Φιλιππίνες έχοντας στο μυαλό μας ότι είμαστε οι Πρωταθλητές Ευρώπης, διότι αυτό θα μας προσθέσει επιπλέον πίεση. Θα είμαστε έτοιμοι να παίξουμε απέναντι στον οποιονδήποτε, δίνοντας ό,τι περισσότερο έχουμε μέσα μας.

Τo έχουμε στο DNA μας να παλεύουμε σκληρά, χωρίς να σκεφτόμαστε ποιον έχουμε απέναντί μας. Είτε είναι μπροστά μας οι ΗΠΑ, είτε οποιοσδήποτε άλλος. Ο Αλμπέρτο Ντίας είναι ένα θαυμάσιο παράδειγμα. Μπορεί να μην είναι τόσο ταλαντούχος όσο πιθανώς κάποιοι άλλοι, αλλά οταν μπαίνει στο γήπεδο τα δίνει όλα. Δεν υπάρχουν πολλοί παίκτες σαν κι αυτόν. Στο Ευρωμπάσκετ είχαμε εξαιρετική χημεία, ήμασταν όλοι στην ίδια σελίδα. Αυτή θα είναι και η φιλοσοφία μας στο Παγκόσμιο κι αυτή θα είναι η νοοτροπία που θα προσπαθήσουμε να περάσουμε στους παίκτες της νεότερης γενιάς».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κωνσταντίνος Καραφώτης
Περισσότερα σε Παγκόσμιο

Δειτε επισης

BCL: Ράγκλαντ και Ετσενίκε στην καλύτερη πεντάδα

Με «ελληνικό αέρα» το Top5 του BCL. Διπλή ελληνική εκπροσώπηση υπήρξε στην καλύτερη πεντάδ…