Κεντρική Γ' Εθνική Ένωση Ιλίου: Ο Οδυσσέας Μπέλλας αποχώρησε ύστερα από 23 χρόνια

Ένωση Ιλίου: Ο Οδυσσέας Μπέλλας αποχώρησε ύστερα από 23 χρόνια

odysseas mpellas enosi iliou

Ένας μεγάλος κύκλος έκλεισε με την αποχώρηση του Οδυσσέα Μπέλλα από την Ένωση Ιλίου

Υποστολή σημαίας θα υπάρξει στην Ένωση Ιλίου, καθώς ο εμβληματικός αρχηγός Οδυσσέας Μπέλλας αποχωρεί από την ομάδα ύστερα από 23 ολόκληρα χρόνια! Ο έμπειρος καλαθοσφαιριστής υπηρέτησε όλα αυτά τα χρόνια την Ένωση Ιλίου παίζοντας μαζί της σε όλες τις Κατηγορίες.

Ο ίδιος με ανάρτηση του έκανε γνωστή την αποχώρηση του και με ένα συγκινητικό μήνυμα είπε το δικό του «αντίο».

Αναλυτικά:

«Έπειτα από 23 χρόνια έφτασε το πλήρωμα του χρόνου… Η στιγμή να αποχαιρετήσω έναν σύλλογο που ΑΓΑΠΗΣΑ και ΥΠΗΡΕΤΗΣΑ όσο τίποτα άλλο στη ζωή μου!!

Μία απόφαση πάρα πολύ ΔΥΣΚΟΛΗ

Φόρεσα αυτή τη φανέλα πάνω από δύο δεκαετίες που «έγραψαν» 14 χρόνια μαζί στις εθνικές κατηγορίες. Σήκωσα το όμορφο βάρος του αρχηγού πάνω από 20, έχοντας ζήσει επιτυχίες και αποτυχίες!! Σκέφτομαι πολλά που τα περισσότερα δεν μπορούν να γίνουν γράμματα για να εκφράσουν τα συναισθήματα.

Αυτή τη στιγμή το μόνο που μπορώ να γράψω μέσα από την ψυχή μου είναι ένα πολύ μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

Ένα ευχαριστώ σε ανθρώπους που τόσα χρόνια μοιραστήκαμε και περάσαμε τόσα πολλά.

Στον μεγάλο Πρόεδρο Γεώργιο Λιόση, τον Στέργιο Μπέλλα, τον Nikos Giannitsis, τον Μιμή Αργυρόπουλο, τον Σουλης Τσακανικας και τόσους άλλους ακόμα μιας και τα χρόνια είναι πάρα πολλά!!

Δεν γίνεται να παραλείψω τους προπονητές, που ο καθένας μου έδωσε πολλά και διαφορετικά πράγματα, γεμίζοντάς με με νέες ιδέες και στόχους!!

Φώτης Καρακώστας, Γιάννης Καράμπελας, Γιάννης Κτιστάκης, Μάριος Δέσπκης, Δημήτρης Παπαδόπουλος, Τζίμη Κουστένης και φυσικά τον Τάκη Πανούλια, αλλά και όλους τους βοηθούς (που για να τους αναφέρω, θα χρειαστεί να γράφω για ώρες) σας ευχαριστώ θερμά.

Οσο για τους συμπαίκτες μου, είναι πάρα πολλοί και θα χρειαστεί να γράψω… σελίδες, όμως δεν γίνεται να μην αναφερθώ ξεχωριστά σε παιδιά που περάσαμε πολλά χρόνια μαζί, πολλές στιγμές, πολλές χαρές αλλά και δυσκολίες, όπως ο αδελφός μου, Giannis Bellas,Christos Skalomenos, Θοδωρής Πανουσόπουλος και Aris Fountas!

Ενα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους … Μία σελίδα ολοκληρώνεται και μία νέα αρχίζει, καθώς θα συνεχίσω να αγωνίζομαι στα… παρκέ για όσο μπορώ και να υπηρετώ το άθλημα που αγάπησα και μου έδωσε τόσα!!

Εύχομαι τα καλύτερα στη νέα διοίκηση της ομάδας για την αξιόλογη προσπάθεια που κάνει. Στον Δημήτρη Λιόση και τον Γιάννης Καναρέλης.

Καλή επιτυχία στη δύσκολη αποστολή που έχουν αναλάβει και σε όλο το σύλλογο της ΕΝΩΣΗΣ ΙΛΙΟΥ.

Μόνο τα καλύτερα!!».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

ΕΟΚ: Αλλαγή ώρας στο Ηλυσιακός – Πικέρμι

Στις 20:00 αντί για τις 17:00 το Ηλυσιακός – Πικέρμι. Η ΕΟΚ με ανακοίνωση της γνωστο…