Κεντρική Β' Εθνική Αναγέννηση Καρδίτσας: Ανατροπή και παραμονή Κρομμύδα (pic)

Αναγέννηση Καρδίτσας: Ανατροπή και παραμονή Κρομμύδα (pic)

vasillis krommidas anagennisi karditsas 1

Ο Βασίλης Κρομύδας τελικά θα παραμείνει στον πάγκο της Αναγέννησης Καρδίτσας

Ανατροπή δεδομένων υπήρξαν στην υπόθεση παραμονής του Βασίλη Κρομμύδα στον πάγκο της Αναγέννησης Καρδίτσας. Ο Έλληνας τεχνικός είχε αποχαιρετήσει την ομάδα πριν λίγες ημέρες, αλλά τελικά οι δύο πλευρές τα βρήκαν και ανανέωσαν τη συνεργασία τους για έκτη διαδοχική χρονιά.

Αναλυτικά:

«Για 6η συνεχόμενη χρονιά ο Βασίλης Κρομμύδας στο τιμόνι…

Με τον όρο Οικογένεια εννοούμε την ομάδα ανθρώπων που «ζούνε» κάτω από την ίδια στέγη και ουσιαστικά είναι απόδοση στα ελληνικά των δυτικών όρων famille-souche και stem-family και συνδέεται με την οργάνωση της όλης κοινωνίας.

Οικογένεια στη δική μας περίπτωση είναι η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ μας. Η ομάδα που έχει ένα σήμα, πολλά τμήματα και πλέον μια ενιαία και δυνατή διοίκηση.

Πρόεδρος της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ είναι ο κ. Δημήτρης Παπαδημητρίου και με προσωπικό χρόνο και παρέμβαση, προπονητής και τη Νέα χρονιά ο Βασίλης Κρομμύδας. ΤΕΛΟΣ.

Νέος Προπονητής… ο Παλιός

Για 6η συνεχόμενη χρονιά ο Βασίλης Κρομμύδας (Α1 ΕΣΚΑΘ (1) – Γ ΕΘΝΙΚΗ (2) – Β ΕΘΝΙΚΗ (2) ο Καθοδηγητής, ο Δάσκαλος για τους «μικρούς» και ο πρώτος που θα «ιδρώνει» τη φανέλα, όπως έκανε και όσα χρόνια αγωνίστηκε στην ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ. Οξύθυμος, Τίμιος, Δίκαιος και πάνω απ’ όλα «παιδί» από τα σπλάχνα της ομάδας μας.

… όσο για την παραίτηση του κόουτς μας πριν από λίγες ημέρες, έχουμε να ρωτήσουμε το εξής: Εσείς στην οικογένεια σας δεν έχετε καβγαδάκια;

Βασίλης Κρομμύδας ο πρώτος… και έρχεται συνέχεια ανακοινώσεων.

Δύναμη της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ είναι οι χιλιάδες φίλοι της σε όλο τον κόσμο και όλοι μαζί δημιουργούμε την Κιτρινόμαυρη Οικογένεια μας».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

National League 1 (2ος όμιλος): Τα αποτελέσματα των Play off

Στην τελική φάση των play off προκρίθηκε η Νήαρ Ηστ και τα Τρίκαλα. Στην τελική φάση των p…