Κεντρική Γυναίκες Βαλένθια – Αβενίδα: Ήρθε η σειρά της Μαριέλας Φασούλα

Βαλένθια – Αβενίδα: Ήρθε η σειρά της Μαριέλας Φασούλα

F560A7FD A098 4372 B19B 4344BC8FF017

Όλα τα βλέμματα στρέφονται στο Βαλένθια – Αβενίδα!

Το ελληνικό ενδιαφέρον στο μπάσκετ γυναικών, στρέφεται στο τελευταίο πρωτάθλημα με εκπρόσωπο από τη χώρα μας. Ήρθε η σειρά τής Μαριέλας Φασούλα να επαναλάβει με την Αβενίδα την περσινή κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Ισπανία. Απόψε στις 9μμ στη Βαλένθια απέναντι στην ομώνυμη ομάδα, επίσης της Ευρωλίγκας, θα μονομαχήσουν για την πρώτη από τις τις δύο νίκες οι οποίες θα ανακηρύξουν τη φετινή πρωταθλήτρια της Λίγκα Endesa.
Μακάρι να γίνει το δύο στα δύο με… ελληνικό χρώμα όπου μετά τον τίτλο τής Σκίο τού Τζώρτζη με τον Πέτρο, να ακολουθήσει η Αβενίδα της Μαριέλας!
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, παίζει μπάσκετ και κείμενο που λέει "CB AVE AVENIDA DA HOY JUGAMOS LA FINAL VALENCIA BASKET PERFUMERIAS AVENIDA LF ennea PLAYOFFS LA FONTETA 20:00H"
Να ετοιμάζονται μετά από την ολοκλήρωση αυτών των αγώνων, η διεθνής σέντερ και ο προπονητής τής εθνικής μας ομάδας των γυναικών για το μεγάλο ραντεβού του Ιουνίου στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα.
Ήδη αναμένοντας τις κλήσεις τού Πέτρου Πρέκα, η Ισπανία ανακοίνωσε τις δικές της. Θα είναι όλες παρούσες, ότι καλύτερο σε έμψυχο δυναμικό διαθέτουν (εκτός τής σέντερ της Σκίο Αστού Νντουρ που περιμένει…τον πελαργό) με στόχο να ρεφάρουν την αποτυχία τους στο προηγούμενο EuroBasket που είχε γίνει στη χώρα τους και να επιστρέψουν στην κορυφή.
Μία φωτογραφία με μεγάλο νόημα καθώς οι τέσσερις αντίπαλες ή συμπαίκτριες στους τελικούς που ξεκινούν σήμερα θα είναι βασικά στελέχη των εθνικών ομάδων και στον ίδιο όμιλο του Τελ Αβίβ.
344912421 637239394937769 5005072057039303064 n.jpg?stp=dst jpg p235x350& nc cat=104&ccb=1 7& nc sid=8bfeb9& nc ohc=O0qKtKgtYYsAX vHHLA& nc ht=scontent.fath5 1
Η Μαριέλα μετά την ψήφιση της μέσα στίς δύο καλύτερες Ευρωπαίες σέντερ, θα έχει αντίπαλο τη νεαρή σέντερ Καρέρα τής Βαλένθια όπως και τις δύο εικονιζόμενες συμπαίκτριες της στην Αβενίδα Ντομίνγκεζ, Ροντρίγκεζ!
Άντε με το καλό Μαριέλα μας!
Μπορεί να είναι εικόνα 10 άτομα, άτομα που παίζουν μπάσκετ και κείμενο που λέει "ESPARA FEB ESPARA 22 Raquel CARRERA Queralt CASAS ESPARA Malte CAZORLA CONDE DOMÍNGUEZ MOVISTARESTUDIANTES 24 SPARA 20 SELECCIÓN ESPAÑOLA FEMENINA CONVOCATORIA Loura 5 Paula GINZO 21 BASLA endesa 33 HERMOSA UNIV OUVIÃA VALENCIABASKET CUERPO TÉCNICO Seleccionador PENDANDE QUEVEDO Entrenadora rnandez Entrenador ESPARA Leonor RODRÍGUEZ PERFUMERÍASAVENIDA Leticia ROMERO Fisioterapeuta Alha TORRENS VALENCIABASKET Andreg Heleng PUEYO Preparador fisico Team Manager Delegada Susana Ferreras #LaFamilia SOCIOSINSTITUCIONALES D"
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μιχάλης Κυριακάκης
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Φενέρμπαχτσε – Μονακό 62-65

Επιβίωσε στην Πόλη η Μονακό. Η ομάδα του Σάσα Ομπράντοβιτς πέρασε διά πυρός και σιδήρου απ…