Κεντρική Γυναίκες Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κορασίδων ο Κρόνος Αγ. Δημητρίου

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κορασίδων ο Κρόνος Αγ. Δημητρίου

3E70D0F5 7B35 4D88 A010 782419DA3A29

Μεγάλη νίκη για ρον Κρόνο Αγ, Δημητρίου.

Ο Κρόνος Αγ. Δημητρίου νίκησε σε αγώνα με μεγάλη ένταση τον Παναθλητικό και πήρε την πρόκριση για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα κορασίδων, με την ΕΣΚΑΝΑ να έχει δύο ομάδες μαζί με τίς Εσπερίδες στην τελική φάση .
Δύο ομάδες από τίς κορυφαίες τής Ελλάδος με μεγάλο ενδιαφέρον στα τμήματα υποδομών και πολλές διακρίσεις στα πρωταθλήματα αυτών των ηλικιών.
Ο Παναθλητικός μπήκε δυναμικά και προηγήθηκε 13-0!
Τάιμ άουτ φωνές οι κόουτς τού Κρόνου και ένα 15-0 ήταν η απάντηση. Έκτοτε η ομάδα από το Μπραχάμι δεν έχασε την πρωτοπορία όμως το παιχνίδι ήταν ντέρμπι μέχρι το τέλος.
Ο Κρόνος με την MVP του Πανελληνίου νεανίδων Ανδρέου να έχει τέσσερα φάουλ από το τρίτο δεκάλεπτο είχε πρόβλημα στο ριμπάουντ όπου η Σύρπα ήταν κυρίαρχος, όμως ευτύχησε να έχει πολύ θετικές τίς Κατσούλη , Παπακώστα και σούπερ την Σταθοπούλου που πλέον έχοντας συνέλθει με το χθεσινό ρεπό, από την ίωση ήταν σε μερικές φάσεις εντυπωσιακή.
Μεγάλο της προσόν το μπασιμο, το απίστευτο τρέξιμο σε ανοιχτό γήπεδο που έχω χρόνια να συναντήσω στα γήπεδα μας και μειονέκτημα το μακρινό σουτ. Νομίζω αν προσεχτεί και δουλέψει θα αφήσει εποχή.
Απέναντι η το δίδυμο από την περσινή εθνική κορασίδων που σίγουρα θα είναι και βασικές στην φετινή, Σύρπα και Χωλοπούλου.Αν και δεν έπαιξε πολύ την Φωτεινή μέσα στην ρακέτα η ομάδα την στιγμή που η Ανδρέου ήταν φορτωμένο με φάουλ, το μεγάλο κομμάτι των επιθέσεων πήρε η Βάσω η οποία κάποιες στιγμές ήταν χάρμα οφθαλμών.
Παρότι τραυματίας, δεν βγήκε δευτερόλεπτο από τον αγώνα μέχρι που κάποια στιγμή έσκασε και βγήκε μόνη της εκτός γηπέδου να πάρει ανάσες.
Δεν προλάβαμε να ανησυχήσουμε γιατί γρήγορα επέστρεψε και ζήτησε από τον προπονητή να μπει αμέσως.

Η Χωλοπούλου θέλει προσοχή.

Ήταν η μόνη κορασίδα ή νεάνιδα βασική σε ομάδα στο πρωτάθλημα τής Α1!
Έπαιξε νεάνιδες, κορασίδες, σχολικό, ήταν στα παράθυρα με την εθνική γυναικών…ε πόσο να αντέξει ένα 15χρονο κορίτσι. Τώρα καλό είναι να ξεκουραστεί, όπως και η Σύρπα, γιατί ακολουθεί μία πολύ δύσκολη αποστολή στο EuroBasket U16 τής Α κατηγορίας το καλοκαίρι στην Σμύρνη.
Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα και άτομα που παίζουν μπάσκετ
Μπορεί να είναι εικόνα 12 άτομα, άτομα που παίζουν βόλεϊ και άτομα που παίζουν μπάσκετ
Μπορεί να είναι εικόνα 11 άτομα, άτομα που παίζουν βόλεϊ και άτομα που παίζουν μπάσκετ
Μπράβο στον Κρόνο στiς παικτριες τίς κόουτς για την πρόκριση, κυρίως γιατί κατόρθωσε να ξεπεράσει την ίωση με την κατάθεση ψυχής και στα δύο παιχνίδια!
Είδαμε πολλά ελπιδοφόρα κορίτσια που είναι ευθύνη όλων να φτάσουν όσο ψηλότερα γίνεται.
Μπορεί να είναι εικόνα 15 άτομα, άτομα που παίζουν βόλεϊ και άτομα που παίζουν μπάσκετ
Μπορεί να είναι εικόνα 11 άτομα και άτομα που παίζουν μπάσκετ
Να δούμε τίς οκτώ ομάδες τής τελικής φάσης του Πανελληνίου πρωταθλήματος: Αρης Θεσσαλονίκης, Εσπερίδες, Παναθηναϊκός, Κρόνος, ΟΑ Χανίων, ΠΑΣ Γιάννινα, Πελασγός Μεγαλόπολης και Ηρακλής Κοζάνης.
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μιχάλης Κυριακάκης
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Σλούκας: «Αφιερώνουμε τη νίκη στον Πάρη»

Εξαιρετικά αφιερωμένη στον Πάρη Δερμάνη η νίκη του Παναθηναϊκού επί της Μακάμπι, από τον Κ…