Κεντρική Basket League Σλούκας: «Στόχος μας το πρωτάθλημα»

Σλούκας: «Στόχος μας το πρωτάθλημα»

Paok Olympiakos

Να είμαστε έτοιμοι στους τελικούς, είπε ο Κώστας Σλούκας.

Ο Κώστας Σλούκας δε δηλώσεις του μετά την πρόκριση του Ολυμπιακού στους τελικούς της Basket League, αναφέρθηκε στην ήττα από τη Ρεάλ στο Final Four του Κάουνας και τόνισε πως βασικός στόχος της ομάδας είναι το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σλούκας:

Για το ματς με τη Ρεάλ και την προσέλευση του κόσμου: «Δύσκολη η ήττα από τη Ρεάλ. Γιατί ελέγχαμε το ματς και ήμασταν μια ανάσα από τον τίτλο. Δουλειά μας είναι να προχωράμε. Δεν το έχω στα μυαλό μου προσωπικά, το έχω βγάλει, άλλοι το σκέφτονται. Για τον κόσμο είναι μία αναγνώριση για την προσπάθεια που κάνουμε».

Για τη συνέχεια: «Είναι το πρωτάθλημα ο βασικός το στόχος. Εμείς κοιτάμε να κερδίζουμε το κάθε παιχνίδι. Περιμένουμε τον αντίπαλο του τελικού αρχής γενομένης από το ΣΕΦ».

Για τον ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ είναι καλή ομάδα και ο κόουτς Τακιανός έχει δώσει διαπιστευτήριά και πέρυσι. Καλή συνέχεια στους μικρούς τελικούς».

Για το αν περιμένει ζώνη στους τελικούς όπως έκανε η Ρεάλ: «Δεν με ενδιαφέρει η ζώνη ή όχι. Και ο ΠΑΟΚ το έκανε και σήμερα στην αρχή και το πλήρωσε. Με νοιάζει το πως θα είμαστε εμείς».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κωνσταντίνος Καραφώτης
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Η Όλγα και η Πέλυ οδήγησαν τον Άρη Χολαργού σε άνοδο στην Α2

Πρωταθλήτριες στην Α’ ΕΣΚΑ γυναικών η Όλγα Χατζηνικολάου και η Πελαγία Παπαμιχαήλ. Μ…