Κεντρική Elite League Παπάγου: Τέλος ο Κουρής!

Παπάγου: Τέλος ο Κουρής!

mixalis kouris papagou

Παρελθόν ύστερα από δύο χρόνια ο Κουρής

Μιχάλης Κουρής ύστερα από δύο χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στον πάγκο του Παπάγου αποτελεί κι επίσημα παρελθόν. Οι «Στρατηγοί» ανακοίνωσαν την ολοκλήρωση της συνεργασίας τους με τον Έλληνα προπονητή, καθώς αποφάσισαν από κοινού να κλείσει οριστικά ο επιτυχημένος κύκλος της συνεργασίας τους.

Με τον Μιχάλη Κουρή στον πάγκο του ο Παπάγου επέστρεψε στην Elite League. Αυτή ήταν η δεύτερη αποχώρηση για τους «Στρατηγούς», καθώς δεν συνεχίζει στην ομάδα ούτε ο Σάκης Γεωργοπαπαδάκος.

Αναλυτικά:

«Μετά από συνάντηση του Δ.Σ. του Α.Σ. Παπάγου με τον προπονητή της ανδρικής ομάδας μπάσκετ για δυο σερί σεζόν Μιχάλη Κουρή, αποφασίστηκε από κοινού να μην συνεχιστεί η συνεργασία ενόψει της νέας σεζόν.

Στην φιλική κουβέντα κρίθηκε ότι ο πετυχημένος κύκλος της συνεργασίας έκλεισε οριστικά. Στη διετή κοινή μας πορεία ζήσαμε ωραιες στιγμές που σφραγίστηκαν με την περυσινη άνοδο στην Elite League αλλά και τη φετινή επίτευξη του στόχου της παραμονής στη δεύτερη τη τάξει εθνική κατηγορία.

Για το σύλλογο ανοίγεται μια νέα σελίδα όπου με βάση πάντα τη γνωστή φιλοσοφία της τωρινής διοίκησης, είμαστε βέβαιοι ότι και αυτή θα έχει υπέροχες στιγμές και καλά αποτελέσματα. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε δημόσια τον κοουτς Μιχάλη Κουρή για την πολύχρονη προσφορά του στο σύλλογο για τέσσερα χρόνια (ως βοηθός προπονητή αλλά και ως επικεφαλής τεχνικός τα δυο τελευταία) και να του ευχηθούμε καλή συνέχεια στην καριέρα του στα μπασκετικά παρκέ.

Το Δ.Σ. του Α.Σ. Παπαγου».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Πανιώνιος: Σοκ με Χάλαρη (pic)

Ο Στέλιος Χάλαρης θα μείνει εκτός δράσης για αρκετούς μήνες Ο Πανιώνιος φέτος έχει σταθεί …