Κεντρική Ψαγμένα ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός Προγνωστικά: Επιστροφές… καταστροφές

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός Προγνωστικά: Επιστροφές… καταστροφές

προγνωστικά

Η ζωή συνεχίζεις, ο Ολυμπιακός ΔΕΝ μπορεί να μείνει στην πικρία της απώλειας του τίτλου στο Κάουνας, καθώς έχει άλλον έναν τίτλο -διόλου ευκαταφρόνητο- να διεκδικήσει. Ο ΠΑΟΚ έδειξε στο πρώτο ματς της σειράς ότι είναι ανταγωνιστικός, πως δεν θα συμβιβαστεί με την ήττα, όμως είναι πρόδηλο ότι υπάρχει διαφορά δυναμικότητας.

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός Προγνωστικά

Κανείς ποτέ δεν γνωρίζει πώς θα αντιδράσει μια ομάδα, ύστερα από φάιναλ φορ, χαμένο τίτλο στο σουτ. Ο Ολυμπιακός έχει την εμπειρία, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έχει κι όλες τις απαντήσεις. Ωστόσο παραμένει φαβορί και σε αυτό θα ποντάρουμε στο ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός.

Πάμε στη Stoiximan και παίρνουμε το Ολυμπιακός και Over 156,5 πόντοι, που δίνει 2.00 απόδοση κι είναι το μοναδικό ομαδικό ποντάρισμα, που επιλέξαμε. Αυτή τη φορά μας τράβηξαν το βλέμμα τα ατομικά…

Εν αρχή ην ο Φαλ, ο οποίος με Over 1,5 ασίστ δίνει 1.55 και με Over 1,5 κόψιμο δίνει 2.10 απόδοση. Δεδομένης της απουσίας του Μπλακ ενδέχεται να μείνει περισσότερο στο παρκέ, άρα παίρνουμε αυτές τις δύο επιλογές.

Το Χαντς Over 1,5 τρίποντο (δίνει 1.87) και το Πίτερς Over 1,5 τρίποντο (δίνει 1.95), μοιάζουν να είναι λογικές επιλογές, ειδικά αν το παιχνίδι ανοίξει, καθώς ο Ολυμπιακός θα το προσεγγίσει από την άμυνα, μπορεί όμως να το πάρει κι από την επίθεση.

Για το τέλος κρατήσαμε το πιο… τζούσι: Βεζένκοφ (Πόντοι + Ριμπάουντ + Ασίστ) Over 25,5 δίνει 1.95 απόδοση κι ο Σάσα μπορεί να το κάνει μόνο με το σκοράρισμά του. Επειδή δεν αδιαφορεί για τα ριμπάουντ, θεωρώ ότι είναι καλή επιλογή.

Πηγή: Footballbet.gr

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Ψαγμένα

Δειτε επισης

Προβλήματα για την ΑΕΚ: Οι παίκτες δεν έκαναν προπονήσεις τις τελευταίες μέρες

Νέα προβλήματα για την ΑΕΚ, καθώς οι παίκτες του Ηλία Ζούρου δεν έκαναν ομαδικές προπονήσε…