Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Ουόκαπ στο Ebasket: «Είμαι ενθουσιασμένος και έτοιμος για αυτή την πρόκληση»

Ουόκαπ στο Ebasket: «Είμαι ενθουσιασμένος και έτοιμος για αυτή την πρόκληση»

image1

Ενθουσιασμένος και έτοιμος για το FinalFour δηλώνει ο Τόμας Ουόακαπ.

Λίγες ημέρες πριν την έναρξη του Final Four της Euroleague, ο Τόμας Ουόακαπ ή για τους γνωστούς Θωμάς μίλησε στο Ebasket.gr κατά την διάρκεια της Media Day.

Ο Αμερικανός παίκτης πριν από λίγες ημέρες αναδείχθηκε δεύτερος κορυφαίος αμυντικός για τη φετινή σεζόν στην διοργάνωση. Στις δηλώσεις του αναφέρθηκε στα συναισθήματα του, στον τρόπο με τον οποίο θα πρέπει να διαχειρστεί ο Ολυμπιακός τη Μονακό. αλλά και στο «κλειδί» της επιτυχίας για την ομάδα του.

Δείτε αναλυτικά όσα είπε στο Ebasket.gr:

  • Αρχικά συγχαρητήρια για την κατάκτηση της 2ης θέσης ως ο καλύτερος αμυντικός της Euroleague. Πως νιώθεις;

Είναι αυτό που είναι. Είναι ωραίο να κατακτάς κάποιον στόχο, όμως αυτό δεν επηρεάζει την ομάδα μου για τους κυρίους στόχους της. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος!

  • Αυτή είναι η δεύτερη διαδοχική χρονιά που ο Ολυμπιακός παίρνει το εισιτήριο για το Final Four της Euroleague. Πως αισθάνεσαι;

Πολλοί παίκτες παίζουν με στόχο να πάνε στο Final Four ξεπερνώντας κάθε όριο. Είναι ευλογία για εμάς που καταφέραμε να υλοποιήσουμε τον στόχο μας αλλά και μεγάλη ευκαιρία για να κατακτήσουμε το ευρωπαϊκό!

  • Ποιό είναι το «κλείδι» της επιτυχίας για τον Ολυμπιακό αλλά και για εσένα;

Το «κλειδ» ί της επιτυχίας για τον Ολυμπιακό αλλά και για εμένα είναι η καλή  άμυνα. Η καλή άμυνα και η σωστή διαχείριση της μπάλας. Με αυτά συνεργαζόμαστε όλοι μεταξύ μας, θυσιαζόμαστε ο ένας για τον άλλον, ερχόμαστε όλοι σε επαφή με την μπάλα. Όποτε σίγουρα το «κλειδί» της επιτυχίας για εμένα και την ομάδα μου είναι η άμυνα.

  • Θέλω να μου πεις ποιά ήταν η καλύτερη σου στιγμή στην φετινή διοργάνωση και ποια η χειρότερη.

Είναι μεταξύ πέντε δευτερολέπτων για την κάθε στιγμή: Η χειρότερη στιγμή για εμένα ήταν όταν γύρισα την μπάλα και την έδωσα σε παίκτη της Φενέρ (στο 3ο παιχνίδι των Playoffs). Και η καλύτερη στιγμή έρχεται ακριβώς μετά που με έσωσε ο Σλούκας με το buzzer beater τρίποντο του.

  • Τι θα πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός για να κερδίσει μια σπουδαία ομάδα όπως η Μονακό;

Είναι πολύ σημαντικό να παίξουμε πολύ καλή άμυνα. Η Μονακό είναι μια πολύ καλή ομάδα που αν την αφήσεις λίγο να τρέξει το γήπεδο θα σε τιμωρήσει.

  • Και για το τέλος … Μια πιο αστεία ερώτηση… Αν σου δινόταν η ευκαιρία να κλειδώσεις στα αποδυτήρια την ημέρα του παιχνίδιου έναν απο τους τρείς παίκτες της Μονακό, ποιόν θα κλέιδωνες και γιατί;

        – Ελί Οκομπό;
        – Τζόρνταν Λόιντ;
        – Μάικ Τζέιμς;

Δεν ξέρω… Θα δούμε ποιος είναι ο καλύτερος στο παιχνίδι. Θα πω και τους τρεις, τον καθένα σε κάθε δεκάλεπτο. Αυτό που μπορώ να σου πω είναι πως είμαι ενθουσιασμένος  και έτοιμος για αυτή την πρόκληση.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: Ζντο… παρουσία του αρχηγού (vid)

Ο Ολυμπιακός μετά το ματς με την Μπαρτσελόνα έκανε βιντεοκλήση με τον Παπανικολάου. Ο Ολυμ…