Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Ομπράντοβιτς: «Περήφανος για την ομάδα μου»

Ομπράντοβιτς: «Περήφανος για την ομάδα μου»

Ομπράντοβιτς

Όλα όσα είπε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Το δικό του σχόλιο για την πορεία της Παρτιζάν στα play off της Euroleague έκανε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Διαβάστε όσα είπε:

«Είμαι περήφανος για την ομάδα μου, παίξαμε καλό μπάσκετ. Είναι δύσκολο να πούμε πολλά τώρα, αλλά χάσαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Αυτό είναι το μπάσκετ. Παίξαμε καλή άμυνα, εκείνοι έβαζαν τα μεγάλα σουτ. Δείξαμε δύο πρόσωπα στα ημίχρονα. Δεν ήμουν ευχαριστημένος με κάποιες αποφάσεις μας στην επίθεση.

Στο ημίχρονο είπα στους παίκτες μου πως η Ρεάλ έχει ποιότητα και περηφάνια και θα προσπαθήσει να γυρίσει το ματς. Είχαμε πολλά προβλήματα στην άμυνα, αλλά μπορέσαμε να επιστρέψουμε.

Το σουτ του Πάντερ στο τέλος ήταν καλό, θα μπορούσαμε να είχαμε ισοφαρίσει. Έπαιξε το παιχνίδι ως πραγματικός ηγέτης, ως αρχηγός, πρέπει να το τονίσω αυτό. Λεσόρ και Σμάιλαγκιτς είχαν προβλήματα με τα φάουλ. Η Ρεάλ είναι ένας μεγάλος σύλλογος, όλα θα μπορούσαν να ήταν διαφορετικά.

Κρίμα που δεν μπορέσαμε να εκμεταλλευτούμε το 2-0. Η Παρτίζαν επέστρεψε στην Ευρωλίγκα μετά από οκτώ χρόνια. Στόχος όλων, αλλά και ο δικός μου είναι ο σύλλογος να αποτελεί βασικό μέλος της διοργάνωσης. Είδατε πόσο όμορφη εικόνα δείξαμε στον κόσμο στο Game 3 και ενώ όλοι περίμεναν φασαρίες. Είμαι περήφανος για όλα όσα δείξαμε φέτος στην Ευρωλίγκα».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μακάμπι Τελ Αβίβ – Παναθηναϊκός 88-95 (vid)

Ήταν… Παναθηναϊκός και ετοιμάζεται για Final 4 μέσω ΟΑΚΑ Με ατσάλινη θέληση και μαχη…