Κεντρική Ασίστ Στοίχημα Ολυμπιακός – Ρεάλ Προγνωστικά: Τελικώς… τελικός

Ολυμπιακός – Ρεάλ Προγνωστικά: Τελικώς… τελικός

Μπαρτζώκας, Ολυμπιακός

Ένας αγώνας, ένας τίτλος, μια χρονιά. Κι ίσως όχι μόνο, καθώς για κάποιους από τους παίκτες (της Ρεάλ, κυρίως) ίσως είναι ο… τελευταίος χορός. Δύσκολη και παρακινδυνευμένη κάθε πρόβλεψη, αλλά ο Ολυμπιακός μοιάζει να είναι το φαβορί, μοιάζει να έχει περισσότερη ενέργεια και παίκτες να… ξοδευτούν για τη νίκη και τον τίτλο.

Ολυμπιακός – Ρεάλ Προγνωστικά

Όποιος υποτιμήσει κατ’ ελάχιστο τα… γερόντια της Ρεάλ, κινδυνεύει να εκτεθεί. Πιστεύω ότι ο Γιώργος Μπαρτζώκας κι οι παίκτες του σκέφτονται ΜΟΝΟ τα λάθη, που έκαναν στον ημιτελικό και τίποτ’ άλλο. Γι’ αυτό και θα προσπαθήσουν να μην τα επαναλάβουν…

Αποδεχόμενοι ότι ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί (καταχρηστικός ο όρος) θα πάμε στη Novibet στο Ολυμπιακός – Ρεάλ και θα ζητήσουμε το Ολυμπιακός / Ολυμπιακός (Ημίχρονο / Τελικό), που δίνει 2.10 απόδοση. Δεν θα αφήσουν άλλο ένα ημίχρονο να πάει χαμένο οι «ερυθρόλευκοι».

Για να μπορέσει ο Ολυμπιακός να πάρει τον τίτλο, πρέπει να παίξει πολύ καλή άμυνα. Να μην αφήσει τους Ισπανούς να πιστέψουν. Γι’ αυτό και θα πάρουμε το Ρεάλ Under 73,5 πόντοι, που δίνει 1.97 απόδοση. Στις λογικές σκέψεις, που δεν έχουν κακή απόδοση, είναι το Ολυμπιακός και ΝΑΙ να σκοράρουν οι δύο ομάδες 60 πόντους (δίνει 1.62) και Ολυμπιακός και ΟΧΙ να σκοράρουν οι δύο ομάδες 80 πόντους (δίνει 1.80) κι ολοκληρώνουμε…

Το Ολυμπιακός και Under 155,5 πόντοι δίνει 2.50 απόδοση. Το παίρνουμε, θέλουμε τον τίτλο, να τον σηκώσουν ελληνικά χέρια κι εμείς να έχουμε ακόμα καλύτερα… ποσοστά, σε σχέση με τον ημιτελικό.

Πηγή: FootballBet

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Στοίχημα

Δειτε επισης

Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας 80-69

Επιστροφή στις νίκες για τον Ολυμπιακό Στις νίκες επέστρεψε ο Ολυμπιακός, ο οποίος χωρίς ν…