Κεντρική Basket League Μπουρούσης: «Για αυτό πήγα στην ΑΕΚ, ποτέ δεν κορόιδεψα τον Ολυμπιακό»

Μπουρούσης: «Για αυτό πήγα στην ΑΕΚ, ποτέ δεν κορόιδεψα τον Ολυμπιακό»

mpourousis new

Τι ανέφερε ο Γιάννης Μπουρούσης.

Στην εκπομπή «Pick and Roll» μίλησε ο Γιάννης Μπουρούσης.

Διαβάστε όσα είπε:

«Ήμουν ψηλό παιδί για την ηλικία μου, όμως στην Καρδίτσα υπήρχαν άλλοι περισσότερο εξελίξιμοι παίκτες, οπότε έδωσαν βάση σε αυτούς. Πιστεύω έτσι έχουν χαθεί αρκετά ταλέντα. Αν έπαιζα στην ομάδα τότε θα υπήρχε πρόβλημα στο να πάρω το δελτίο μου. Η όλη διαδικασία του να πάω στην ΑΕΚ, ήταν ιδιαίτερα τυχερή. Είχε κάνει εντύπωση στον Ντούντα το σουτ μου, άσχετα να τα επόμενα χρόνια δεν με άφηνε να σουτάρω. Οι άνθρωποι εκείνης της ομάδας είναι για εμένα σαν ευαγγέλιο.

Είμαι ευαίσθητος και θέλω όσους με βοηθούν να τους το ανταποδίδω. Όταν επέστρεψα από το χειρουργείο μου λοιπόν ήθελα να ανταποδώσω όσα έκανε η διοίκηση για εμένα. Δεν γνώριζα ότι θα φτάσω μέχρι εδώ, όμως είχα πείσμα και δεν φοβήθηκα όταν μου δόθηκαν οι ευκαιρίες. Πιστεύω ότι το αίσθημα και η εμπειρία αυτών που έπαιρναν τις αποφάσεις με έφεραν στην ΑΕΚ. Πήραν ένα ρίσκο και τους βγήκε».

Για το κεφάλαιο Ντούντα:

«Από την στιγμή που δεν είναι εν ζωή δεν χρειάζεται να μιλάμε για αυτόν. Από την πρώτη στιγμή έχω πει την αλήθεια για το τι έγινε. Είναι ένας μεγάλος προπονητής και αυτό φαίνεται από την καριέρα που έκανε. Είμαι ακόμα πικραμένος μαζί του».

Για την σχέση του με τον κόσμο του Ολυμπιακού:

«Πήγα στο ΣΕΦ στο παιχνίδι της Καρδίτσας με τον Ολυμπιακό. Μια μερίδα του κόσμου μου κρατάει κακία επειδή πήγα στον Παναθηναϊκό. Τα 5 χρόνια μου στην ομάδα σίγουρα έγινα πιο γνωστός και καλύτερος παίκτης. Ποτέ δεν κορόιδεψα τον Ολυμπιακό».

Για το «όχι» στον Πόποβιτς:

«Δεν έχω μετανιώσει για την απόφασή μου να μην πάω στο Σαν Αντόνιο, εξαιτίας των προβλημάτων που είχα στα γόνατα. Είχαν γίνει οι επαφές και τα είχαμε βρει, εάν πήγαινα εκεί και με απέρριπταν για αυτούς τους λόγους πιστεύω θα με είχε επηρεάσει αρνητικά. Μετά την σεζόν με την Μπασκόνια είχα επαφές με τους Ατλάντα Χοκς και τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς. Στους Χοκς θα πήγαινα εάν έφευγε ο Σπλίτερ, που εν τέλει δεν έφυγε. Στους Γουόριορς είπα όχι γιατί δεν ήταν καλά τα λεφτά, έτσι πήγα στον Παναθηναϊκό».

Για την σχέση του με τον Γιώργο Πρίντεζη:

«Τον Πρίντεζη πρώτη φορά τον γνώρισα στα Λιμανάκια στην Βουλιαγμένη. Είναι εξαιρετικός και έχουμε τα ίδια πάθη. Αν και έχω να τον δω από κοντά αρκετό καιρό, μιλάμε σχεδόν καθημερινά και στο τέλος αυτό είναι που μένει. Δυστυχώς δεν θα μπορέσω φέτος να είμαι στο AegeanBall, θα βρίσκομαι στο Las Vegas για να δω παίκτες από το Summer League του NBA. Εκεί θα είναι και ο Χρήστος Σταυρόπουλος».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

ΕΣΑΚΕ: Αλλαγή ημέρας και ώρας στο Λαύριο – Καρδίτσα

Ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε την αλλαγή της ημέρας του αγώνα ανάμεσα στο Λαύριο με την Καρδίτσα. Ο Ε…