Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Μαργαρίτης: «Το 100% με Ολυμπιακό»

Μαργαρίτης: «Το 100% με Ολυμπιακό»

Margaritis

Για τη δυσκολία της σειράς με τον Ολυμπιακό, μίλησε ο Μαργαρίτης.

Ο Βαγγέλης Μαργαρίτης, σε δηλώσεις του ενόψει των ημιτελικών της Basket League με τον Ολυμπιακό, αναφέρθηκε στη σημασία των αγώνων με τους «ερυθρόλευκους» και τόνισε πως θα πρέπει να παρουσιαστούν πλήρως αφοσιωμένοι και συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια της επικείμενης σειράς.

Αναλυτικά όσα είπε ο αρχηγός του ΠΑΟΚ:

«Εμείς θα δουλέψουμε πάνω σε αυτή τη σειρά όπως δουλεύουμε μέχρι τώρα. Πρέπει να δουλέψουμε πολύ σκληρά, είναι μια δύσκολη σειρά απέναντι σε μια δύσκολη ομάδα όπως είναι ο Ολυμπιακός.

Εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι 40 λεπτά σε όλα τα παιχνίδια, θέλουμε πάρα πολύ να είμαστε ανταγωνιστικοί. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα παλέψουμε πάρα πολύ, θα δώσουμε το 100% του εαυτού μας όλοι για να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε τον Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός έχει δείξει όλη τη χρονιά φέτος ότι έχει πολύ καλό ρυθμό και παίζει σκληρή άμυνα, το τρανζίσιον και το σετ παιχνίδι του είναι πολύ καλό και εκεί πρέπει να εστιάσουμε.

Από την αρχή της χρονιάς δουλεύουμε όλοι μαζί, ο στόχος μας ήταν να είμαστε ανταγωνιστικοί σε όλα τα ματς, η χημεία που είχαμε μέσα και έξω από το γήπεδο μας έδωσε αυτό το κάτι για να φτάσουμε μέχρι τα ημιτελικά».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κωνσταντίνος Καραφώτης
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …