Κεντρική Ασίστ Περαστικός Κάτοικος Πάτρας ο Ηλίας

Κάτοικος Πάτρας ο Ηλίας

Στον Προμηθέα ο Ηλίας Παπαθεοδώρου

Έδωσαν τα χέρια Προμηθέας και Ηλίας Παπαθεοδώρου.

Έχουν περάσει εννέα μέρες από τότε που αποφάσισα να γράψω όσα μάζευα καιρό (δείτε εδώ). Ο «Περαστικός» περνά από διάφορα μπασκετικά στέκια και μαθαίνει πράγματα. Ήδη τρεις από τους προπονητές για τους οποίους γράψαμε μετακινήθηκαν. Ο Γιάννης Χριστόπουλος άνοιξε πρώτος την πόρτα (δεν σκοπεύει να μείνει στην Ελλάδα), ο Ηλίας Κατζούρης ακολούθησε.

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου «έβλεπε» το Περιστέρι, όπως ο Γιάννης Καστρίτης τα έδινε όλα για να πάει στον Προμηθέα, όμως ο πρώην προπονητής του Κολοσσού είναι αυτός, που θα κάθεται στην άκρη τού πάγκου τής Πατρινής ομάδας. Ο Ηλίας έδωσε τα χέρια με τη διοίκηση του Προμηθέα κι απομένει μόνο η ανακοίνωση της συνεργασίας.

Θα συνεχιστεί το «φύγε εσύ, έλα εσύ»

Ακόμα είμαστε στην αρχή. Τρεις ομάδες άλλαξαν (ή αλλάζουν) προπονητές. Η ΑΕΚ βλέπει ξένο, αλλά ακόμα όλα είναι ανοιχτά. Ο Κολοσσός έχει ψηλά στη λίστα τον Γιώργο Βόβορα, αλλά το μεγάλο γλέντι θα γίνει όταν ανοίξει η θέση στο Περιστέρι.

Όπως αντιλαμβάνεστε θα συνεχιστεί το «φύγε εσύ κι έλα εσύ», γιατί μπορεί ο Ηλίας Καντζούρης να… ξεσκονίζει τα γαλλικά του, ο συνονόματός του να έχει ενθουσιαστεί που θα ζήσει από κοντά το καρναβάλι τής Πάτρας, υπάρχουν όμως κι άλλοι.

Έχω την κακή συνήθεια να μην κρατάω κλειστό το στόμα μου. Αν και δεν πρέπει, να σας το πω κι αυτό: Τον καλό προπονητή τον πήρε ο Πρωτέας. Και με τη βούλα…

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Περαστικός
Περισσότερα σε Περαστικός

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Να προσεγγίσουμε και τα επόμενα ματς σαν να είμαστε στο 0-0»

Στον τρόπο που θα πρέπει να προσεγγίσει ο Ολυμπιακός τα επόμενα παιχνίδια στάθηκε ο Γιώργο…