Κεντρική Ασίστ Περαστικός Ποιος προπονητής θα μείνει στη θέση του;

Ποιος προπονητής θα μείνει στη θέση του;

Σπανούλης, Καστρίτης, Βόβορας, Παπαθεοδώρου, προπονητής

Ο «Περαστικός» ανοίγει τον φάκελο «προπονητής 2024».

Το έχετε μάθει. «Περαστικός» είμαι και θα εμφανίζομαι όποτε έχω κάτι να πω. Δεν είμαι από αυτούς που γράφουν κάθε μέρα, αλλά όταν γράφω αφήνω… αποτύπωμα. Κι επειδή πέρασα από πολλά μπασκετικά στέκια, σας λέω ότι προπονητής δεν θα μείνει στη θέση του!

Η επόμενη σεζόν θα βρει λίγους κόουτς στην άκρη τού πάγκου, που βρίσκονται σήμερα. Προσέξτε, όμως, μια μικρή λεπτομέρεια, γιατί ο διάβολος (ενίοτε κι ο προπονητής) πίσω από τις λεπτομέρειες κρύβεται: Πολλά θα κριθούν από το τι θα συμβεί με την Εθνική ομάδα κι αν εκεί θα υπάρξει αλλαγή τεχνικής ηγεσίας.

Το πλάνο Ραζνάτοβιτς

Ο Μίσκο κάνει παιχνίδι κι από τις δικές του κινήσεις θα εξαρτηθούν πολλά. Κατά πώς φαίνεται τού χρόνου δεν θα υπάρχει προπονητής Σπανούλης στο Περιστέρι. Στόχος του γνωστού ατζέντη είναι ο «Kill Bill» να βρίσκεται στην Εθνική και σε ομάδα τού εξωτερικού. Αυτός θα ήταν… ιδανικός συνδυασμός, για να κεφαλαιοποιήσει τη φετινή χρονιά στα δυτικά προάστια ο Σπανούλης.

Αν αδειάσει η θέση στο Περιστέρι, πρώτη επιλογή μοιάζει να είναι ο Ηλίας Παπαθεοδώρου, ο οποίος διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τον Γιώργο Πανταζόπουλο. Θέλει να επιστρέψει στην Αθήνα, οπότε μοιάζει να είναι εύκολη η μετακίνηση, αν κι εφόσον ο νυν προπονητής φύγει στο εξωτερικό.

Ο Καστρίτης κι η επιστροφή

Η θέση που θα ανοίξει στη Ρόδο μοιάζει να ενδιαφέρει ιδιαίτερα τον Γιώργο Βόβορα. Ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού δεν βρήκε ομάδα στο εξωτερικό, που ήταν κι η προτεραιότητά του. Ο Κολοσσός υπερκαλύπτει τα «θέλω του».

Αντίθετα, ο Γιάννης Χριστόπουλος, παρότι έκανε πολύ καλή δουλειά στην Πάτρα, δεν θέλει να μείνει στον Προμηθέα. Αν βρει πρόταση από το εξωτερικό θα φύγει… πετώντας. Είχε συνηθίσει αλλιώς ο κόουτς Χριστόπουλος και δεν τον αδικώ καθόλου.

Ποιος θα είναι ο επόμενος προπονητής του Προμηθέα; Ο Γιάννης Καστρίτης θέλει διακαώς τη θέση. Οι Πατρινοί «βλέπουν» και τον Ηλία Κατζούρη, που όμως πιθανότατα θα συνεχίσει στην ΑΕΚ. Αυτό μην το δέσετε 100%, πάντως είναι αρκετές οι πιθανότητες παραμονής.

Αν ανοίξει θέση στον Άρη, θα καλυφθεί εύκολα και γρήγορα, αλλά ας μην τα γράψουμε όλα σήμερα. Ας αφήσουμε κάτι και γι’ αύριο.

Η επόμενη εμφάνιση του «Περαστικού» μπορεί να έχει και λίγο… ποδόσφαιρο. Πικάντικη ιστορία, δεν ξέρω αν πρέπει να τη γράψω, αλλά δεν κρατιέμαι.

  • Τρέντο - Άρης Eurocup

    Τρέντο – Άρης 69-67 (vid)

    Κατάθεση ψυχής ο Άρης. Κρίμα, άδικο για την προσπάθεια… Δίχως Τολιόπουλο, Γκάλινατ και Σαν…
  • Καλάθης, Ιτούδης

    Ξέμεινε από λύσεις ο Ιτούδης (vid)

    Απέναντι στον… δάσκαλο, με μια πεντάδα λιγότερη ο Ιτούδης. Πάντα οι αγώνες με αντίπαλο τον…
  • Ράνγκλαντ, Περιστέρι, Μαρούσι, Χιλ

    Μαρούσι – Περιστέρι 74-103

    Επίδειξη δύναμης έκανε το Περιστέρι. Σ’ ένα δεκάλεπτο κρίθηκαν όλα. Λένε πως η καλή μέρα φ…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Περαστικός
Περισσότερα σε Περαστικός

Δειτε επισης

Παπαπέτρου: «Η σειρά ξεκινάει τώρα»

Νίκη στο Βελιγράδι, ήταν το σύνθημα από τον Ιωάννη Παπαπέτρου. Ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη…