Κεντρική Basket League Περιστέρι bwin Κασελάκης: «Θελουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας»

Κασελάκης: «Θελουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας»

Kaselakis 271122 B 1

Δύσκολο το πέμπτο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, κατά τον Λεωνίδα Κασελάκη.

Το Περιστέρι αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό στο «Νίκος Γκάλης» για το Game 5 της μεταξύ τους σειρά. Ο Λεωνίδας Κασελάκης μίλησε για το παιχνίδι και ξεκαθάρισε πως παρά το φαβορί που είναι οι «πράσινοι» θα κάνουν τα πάντα για να πάρουν τη νίκη.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κασελάκης:

«Έχουμε μπροστά μας το πέμπτο παιχνίδι της σειράς, μέχρι στιγμής, οι έδρες έχουν παίξει πάρα πολύ σημαντικό ρόλο. Εμείς, έχουμε κερδίσει τρεις φορές τον Παναθηναϊκό απο την αρχή της χρονιάς, το ίδιο κι εκείνος στην έδρα του.

Ο Παναθηναϊκός στο ΟΑΚΑ είναι πολύ δυνατή ομάδα, βρίσκει πολύ καλό ρυθμό και για μας το πρωτεύον είναι να σταματήσουμε τον ρυθμό του αντιπάλου και να μπορέσουμε να περιορίσουμε τα δυνατά του σημεία» δήλωσε ο Λεωνίδας Κασελάκης, όσον αφορά την μεγάλη «μάχη» στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

Και ο αρχηγός των «κυανοκιτρίνων», συμπλήρωσε: «Εύχομαι ο κόσμος να ευχαριστηθεί το παιχνίδι, γιατί είναι πολύ ωραίο η ημιτελική σειρά να είναι αμφίρροπη και να μην είναι προκαθορισμένο το ζευγάρι του τελικού.

Ξεκάθαρα ο Παναθηναϊκός είναι το φαβορί, αλλά εμείς με τη σειρά μας θέλουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας, με σεβασμό στον αντίπαλο, αλλά χωρίς φόβο».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κωνσταντίνος Καραφώτης
Περισσότερα σε Περιστέρι bwin

Δειτε επισης

Κασελάκης: «Πρέπει να απολαύσουμε το Final 4 και να παίξουμε σκληρά»

Στη σημασία της πρόκρισης του Περιστεριού στο Final Fur του BCL αναφέρθηκε ο Λεωνίδας Κασε…