Κεντρική Γυναίκες Η Εθνική μας 22 μέρες μέχρι το EuroBasket women

Η Εθνική μας 22 μέρες μέχρι το EuroBasket women

Εθνική

Έτοιμη για το Eurobasket η Εθνική.

Η εθνική μας ομάδα των γυναικών, η κορυφαία του μπάσκετ γυναικών τής χώρας μας, μπαίνει στην τελική ευθεία για την συμμετοχή στο EuroBasket women!
22 ημέρες απέμειναν μέχρι το τζάμπολ, όπου η Φασούλα με την Μακ από το Μαυροβούνιο θα διεκδικήσουν την πρώτη κατοχή τής μπάλας.

Όλα τα μάτια του μπάσκετ γυναικών στην ήπειρο μας και όχι μόνο, θα είναι στραμμένα από τίς 15 – 25 Ιουνίου στην μεγαλύτερη διοργάνωση τής FIBA, στην Ευρώπη σε εθνικό επίπεδο.
Η δική μας συμπαράσταση πρέπει να’ ναι… στα ουκ άνευ. Να την καμαρώσουμε όσο υψηλότερα γίνεται.

Είναι μία ευκαιρία και στην Ελλάδα να ενεργοποιηθεί η ΕΟΚ, επίσης τα σωματεία, οι προπονητές,οι παίκτριες όλοι να δουν το δάσος και όχι το δένδρο…εν προκειμένω μόνο την ομάδα τους.
Να δουν την επίσημη αγαπημένη και να γίνει σε όλες η κορυφή στην οποία θέλουν να φτάσουν.

Η Άννυ Κωνσταντινίδου ξέρω πως κάνει μεγάλη προσπάθεια με προσκλήσεις στα σωματεία για να έχει επιτυχία το τουρνουά της άλλης εβδομάδας στην μνήμη τής αξέχαστης Βάσως Μπεσκακη και μπράβο της.

Πρέπει όμως παράλληλα κάποιο κέρδος να βγει ως προς το ενδιαφέρον των νέων κοριτσιών.

Οι δεύτερες εκλογές στις 25 Ιουνίου προφανώς θα αποσοβήσουν ένα λάθος που θα συνέβαινε για πρώτη φορά στην ιστορία και θα μείωνε την σημασία τής παρουσίας τής εθνικής ομάδας των γυναικών τής Ελλάδος στην τελική φάση τον Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Η αλλαγή των ημερομηνιών για την τέλεση του Πανελληνίου πρωταθλήματος κορασίδων όσο και το τουρνουά για την άνοδο για την άνοδο στην Α2 που είχαν οριστεί τίς ίδιες μέρες με το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα, θα διορθώσει ένα σημαντικό λάθος.

Η εθνική ομάδα είναι η κορυφή και όταν αγωνίζεται μάλιστα στο υψηλότερο πρωτάθλημα της Ευρώπης που δίνει πρόκριση μέχρι σε Ολυμπιακούς αγώνες, οτιδήποτε έχει σχέση με τον γυναικείο χώρο στην χώρα σταματά και η προσοχή όλων πρέπει να στρέφεται μόνο σέ αυτήν.

Άποψη μου φυσικά.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μιχάλης Κυριακάκης
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Προβλήματα για την ΑΕΚ: Οι παίκτες δεν έκαναν προπονήσεις τις τελευταίες μέρες

Νέα προβλήματα για την ΑΕΚ, καθώς οι παίκτες του Ηλία Ζούρου δεν έκαναν ομαδικές προπονήσε…