Κεντρική Β' Εθνική ΦΕΑ: Τέλος ο Καρατζάς ύστερα από 6 χρόνια

ΦΕΑ: Τέλος ο Καρατζάς ύστερα από 6 χρόνια

Καρατζάς

Τέλος εποχής για τη ΦΕΑ

Ο Αλέξης Καρατζάς ύστερα από έξι γεμάτα χρόνια αποχωρεί από τον πάγκο της ΦΕΑ έχοντας βάλει φαρδιά πλατιά την υπογραφή του στην ιστορία της ομάδας. Ο Έλληνας τεχνικός ύστερα από την ήττα της ομάδας από τον Αίαντα Ευόσμου και τον υποβιβασμό της ομάδας στη Β’ Εθνική γνωστοποίησε την απόφαση του να αποχωρήσει.

Η ΦΕΑ με τον Αλέξη Καρατζά βρέθηκε από τις ερασιτεχνικές κατηγορίες στην Elite League για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Αναλυτικά:

«Μιας και δεν θέλω να μένουν στον αέρα πράγματα. Να πούμε λίγες και καλές αλήθειες γιατι δεν θελω να επανελθω ειναι η αληθεια.Δεν είχαμε τύχη σήμερα γιατί δεν παιξαμε ουτε στο 50% της εικόνας που είχαμε το τελευταίο καιρό.Σε ένα τέτοιο “τελικό ” πρέπει να τα κάνεις καλά όλα. Δεν είχαμε τύχη γιατι δεν υπηρχε και καμιά διάθεση να μας μοιραστει και το καρπουζι 29-5 βολες είναι στα όρια του ασχολιαστου… σουταραμε και 2 βολες Τεχνικής ποινής σε φλοπ.. Και αυτό ήταν. Όλα καλά δεν περίμενα κάτι διαφορετικό. Περίμενα όμως να μη κάνουν πως δεν ακούν έμπειροι α1 διαιτητές όταν ο συναδελφος της αντίπαλης ομάδας όταν απευθύνθηκα στους διαιτητές άρχισε τις ειρωνείες… απάντησα ότι δεν μιλάω σε εκείνον και μου είπε πως θα με γ…. εξω μετά… μπροστά στα αυτιά τους… τελικά δεν με γ….. κερδισε τον αγώνα και εμεινε εκει..και προσωρινά στην κατηγορία.. νομίζω πως αυτά που έχασε είναι πιο πολλα από μια κατηγορια.. Η ζωή ομως συνεχίζεται και παντα επιστρεφει συμπεριφορες όπως και η ΦΕΑ ΜΑΣ επιστρέφει στην Β εθνικη.

Δε ξέρω αν πετύχαμε η αν αποτύχαμε… Εμείς που είμασταν εκει σε αυτό το τελευταίο ταξίδι παρόντες θα το θυμόμαστε για πάντα. Και ας χασαμε.. και ας πεσαμε.. θα σηκωθουμε ξανα.. ο καθενας με το τρόπο του.Ο αθλητισμός εχει και από αυτες τις μέρες… που καποιος θελει να σου κανει ζημια.. δειχνοντας σου το δαχτυλο για το που ειναι η εξοδος…και καποιος αλλος απο την ιδια ομαδα σε φιλαει και σου λεει η ομαδα σου με κανει να νιωθω περηφανος που την βλεπω … Φεύγω λοιπον γεμάτος . Καλύτερος άνθρωπος καλύτερος προπονητης με 12 καταπληκτικά παιδιά που αγκαλιάστηκαμε σήμερα όπως τότε που κερδίζαμε … και ας πενθουμε ολοι απόψε. Από απόψε η ΦΕΑ για μενα ειναι παρελθόν . 6 φανταστικά χρόνια πήρα και έδωσα πολλά που δε χωράνε σε ένα ποστ να τα αναφερω. Ξέρω ότι στενοχωρω πολύ κάποιους και διευκολύνω/ανακουφιζω κάποιους άλλους.

Σκοπός μου όμως είναι πάντα να κανω αυτό που λέει η καρδιά μου και επιτάσσει η συνειδηση μου. Καλή συνέχεια στις 12 ομαδες που συνεχίζουν… πολύ ωραίο, απαιτητικό, επαγγελματικό πρωτάθλημα.. ίσως θα ήταν και μια καλή ιδέα να μας έπαιρναν ένα τηλ οσους προπονητες πηραμε μερος.όταν ολοκληρωθεί φυσικα οι ιθύνοντες για το πως θα γινοταν ακομη καλυτερο.. Θεωρω οτι είχε και ανορθογραφιες σημαντικες αλλα σε γενικές γραμμές κρίνεται επιτυχές και προσωπικά το απόλαυσα. Αύριο δύσκολη πολύ μέρα.. Αλλα πάντα μπορείς να την ορίσεις…».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Μπασκόνια – Βίρτους Μπολόνια 89-77

Ο Χάουαρντ έδωσε το εισιτήριο στη Μπασκόνια για την πρόκριση. Η Μάρκους Χάουανρτ έκανε ότι…