Κεντρική Basket League Άρης Άρης: Η επόμενη ημέρα… Βάζει «πλώρη» για τη νέα σεζόν

Άρης: Η επόμενη ημέρα… Βάζει «πλώρη» για τη νέα σεζόν

1ACBB12D 0AD5 4790 A920 F2D7B848742F

Ξεκινάει τον σχεδιασμό της νέας σεζόν ο Άρης.

Το πρωτάθλημα για τον Άρη τελείωσε πρόωρα, καθώς στο μονοπάτι των PlayOffs βρέθηκε μπρόστα του ο Ολυμπιακός και του έκοψε τον δρόμο… Όμως δεν ερχόμαστε να μιλήσουμε γι’ αυτό σήμερα αλλά για την μετέπειτα πορεία του, αφού η σεζόν σε λίγες ημέρες φτάνει στο τέλος της…

Πρώτο θέμα για τον Σύλλογο της Θεσσαλονίκης ήταν η παραμονή του τεχικού της, Γιάννη Καστρίτη το οποίο πριν από λίγες ημέρες λύθηκε. Οι δύο πλευρές τα βρήκαν μεταξύ τους και έχουν βάλει «πλώρη» για την επόμενη ημέρα της ομάδας με το μπατζέτ να φτάνει εώς και τα 700.000 ευρώ.

Πριν όμως προχωρήσουμε στους «επιβάτες» της ομάδας θα πρέπει να εξασφαλίσουμε το «πλήρωμα» δίπλα από τον «καπετάνιο», δηλαδή το τεχνικό επιτελέιο δίπλα από τον προπονητή του Άρη.

Ο Γιάννης Καστρίτης στις συζητήσεις του με την ομάδα ζήτησε να διατηρηθεί το ίδιο τεχνικό επιτελείο και τη νέα σεζόν και όπως όλα δείχνουν, ο Γιώργος Σιγάλας, ο Σωτήρης Καραποστόλου και ο Χρήστος Χασανίδης θα παραμείνουν στο πλευρό του.

Έπειτα από την εξαιρετική συνεργασία που είχε με τους τρείς προπονητές, δεν θα μπορούσε να αλλάξει τα δεδομένα του σχήματος αυτού. Το συγκεκριμένο σχήμα έχει αποδείξει πως μπορεί να ανταπεξέλθει και στις εύκολες αλλά και στις δύσκολες στιγμές. Αυτό παραμόνο θετικό θα μπορούσε να είναι για την ομάδα.

Και αφού το «πλήρωμα» το εξασφαλίσαμε το μόνο που απομένει είναι να βρεί τους «επιβάτες» για να βάλει μπρος το πλοίο που λέγεται Άρης. Ο τεχνικός της ομάδας την ημέρα που συναντήθηκε με τους ιθύνοντες «έριξε» στο τραπέζι μια λίστα με παίκτες που πρέπει να αποκτηθούν αλλά και με αυτούς που θέλει να παραμείνουν.

Είναι νωρίς να αποκαλύψουμε τα νέα πρόσωπα που θέλει η ομάδα τη νέα σεζόν, όμως δεν είναι νωρίς για να σας πούμε τα πρόσωπα που θέλει ο Γιάννης Καστρίτης να παραμείνουν σε αυτή.

Ο πρώτος παίκτης που έρχεται στο προσκήνιο δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από τον Ίσμαελ Σανόγκο. Ο Αμερικανός βρίσκεται ακόμη στην Θεσσαλονική και δουλεύει εντατικά με τους γυμναστές της ομάδας. Ο ίδιος θέλει να παραμείνει κάτοικος της συμπρωτεύουσας αρκεί οι οικονομικές απολαβές και ο χρόνος συμμετοχής να τον ικανοποιούν.

Συνεπιβατής του Σανόγκο θέλουν να είναι και ο Βασίλης Τολιόπουλος. Ο έμπειρος παίκτης έπειτα από την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων του με την ομάδα, πήγε να ενισχύσει την Μπουλαζάκ στην Γαλλία. Όμως, όπως δήλωσε και ο ίδιος αλλά σύμφωνα και με τις δικές μας πληροφορίες δεν του έχει γίνει ακόμη κάποια επίσημη πρόταση.

Την θέση τους στο φετινό σχήμα έχουν εξασφαλίσει από νωρίς οι μικροί των «κιτρινόμαυρων» Γιώργος Φίλλιος και Στέλιος Χαβαλές, αφού είχαν υπογράψει πολυετές συμβόλαιο.

Πρόταση για πολυετές συμβόλαιο τριών χρόνων έγινε στον Όμηρο Νετζήπογλου. Η ΚΑΕ αναμένει την απάντηση του διεθνή γκάρντ μέχρι το τέλος της εβδομάδας, με τις διαπραγματεύσεις να έχουν γίνει από την πλευρά του ατζέντη του και όχι με  ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ επαφές.

Φήμες θέτουν εκτός τυυς Τζανόντ «JD» Νότε, Νοά Χόρχλερ, Βασιλη Χρηστιδη. Οι δύο πρώτοι μπορούμε να πούμε πως ήταν αρκετά αποδοτικοί και κυρίως στο θέμα της επίθεσης. Βέβαια, ας μην το «δέσουμε» ακόμη αυτό, διότι πριν από όλα θα πρέπει να λυθεί και το θέμα Ευρωπή, όπου εκεί θα κριθεί η δυναμικότητα του ρόστερ.

Ας μην προτρέχουμε, όλες μας οι απορίες θα λυθούν τις επόμενες ημέρες…

 

 

 

 

 

 

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 68-65

«Ζωντανός» στην παράταση παρέμεινε ο Παναθηναϊκός. Στην παράταση κρίθηκε ο δεύτερος τελικό…