Κεντρική Elite League Αμύντας: Μετά τον Κουρή έρχεται «βροχή» ανανεώσεων

Αμύντας: Μετά τον Κουρή έρχεται «βροχή» ανανεώσεων

amyntas

Ο Αμύντας κρατάει τον βασικό κορμό του

Ο Αμύντας ξεκίνησε τον σχεδιασμό του για τη νέα σεζόν με την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Μιχάλη Κουρή. Ο Αμύντας αναμένεται να μην έχει μεγάλες αλλαγές στο ρόστερ του τη νέα χρονιά, καθώς διαχρονικά στηρίζει τον βασικό κορμό της ομάδας. Το ίδιο αναμένεται να συμβεί και αυτό το καλοκαίρι με πολλούς παίκτες από το περσινό ρόστερ να παραμένουν.

Ο Νίκος Λιακόπουλος ήταν ο πρώτος παίκτης που ανανέωσε για τη νέα χρονιά, κάτι που έγινε γνωστό μετά το τέλος του τελευταίου παιχνιδιού της σεζόν. Ο Έλληνας γκαρντ θα αποτελέσει τον «εγκέφαλο» της ομάδας μέσα στο παρκέ και αναμένεται να είναι από τους κορυφαίους του πρωταθλήματος της Elite League ξανά.

«Παρέα» στον Λιακόπουλο αναμένεται να κάνουν και οι Αντριάνο Τοπάλι, Νάσος Γκρέκας, Θοδωρής Βαρδιάνος, Τζόελ Γκάτζο και Ευστράτιος Καλογεριάς. Οι παραπάνω παίκτες αναμένεται να ανανεώσουν τα συμβόλαια τους και να αποτελέσουν τον βασικό κορμό της ομάδας τη νέα σεζόν. Σ’ αυτούς πολλές πιθανότητες συγκεντρώνει να μείνει και ο Αμερικανός παίκτης της ομάδας, Ντόνοβαν Τζόνσον. Οι άνθρωποι του Αμύντα έμειναν ικανοποιημένοι με όσα πρόσφερε φέτος και η πλάστιγγα γέρνει προς την παραμονή του γι ακόμη έναν χρόνο.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: Παθιασμένη καλημέρα

Ο Ολυμπιακός είπε καλημέρα με ένα βίντεο γεμάτο πάθος από το ματς με την Παρτιζάν. Ο Ολυμπ…