Κεντρική Β' Εθνική Βλάχος: «Η πιο δύσκολη αποστολή που είχα αναλάβει ποτέ»

Βλάχος: «Η πιο δύσκολη αποστολή που είχα αναλάβει ποτέ»

efaoz

Ο Βαγγέλης Βλάχος αναφέρθηκε στην επίτευξη του στόχου της παραμονής με τον ΕΦΑΟΖ

Ο ΕΦΑΟΖ και τη νέα χρονιά θα αγωνίζεται στα παρκέ της Β’ Εθνικής, καθώς κατάφερε με μειονέκτημα έδρας να κερδίσει τη σειρά με την Ένωση Ιλίου. Ο προπονητής της ομάδας, Βαγγέλης Βλάχος, που ανέλαβε στα μέσα της σεζόν έκανε λόγο για άθλο και ότι ήταν η πιο δύσκολη αποστολή στην προπονητική του καριέρα.

Αναλυτικά:

«Αυτή ήταν η πιο δύσκολη αποστολή που είχα ποτέ αναλάβει να φέρω σε πέρας! Στο τέλος αυτή η υπέροχη παρέα πιτσιρικάδων που είχα ποτέ τα κατάφεραν. Αν δεν το ξέρει το μπασκετικό κοινό, σήμερα πήρανε το πρωτάθλημα! Ναι, αυτό που κατάφεραν αυτά τα πιτσιτσιρίκια είναι πρωτάθλημα! Μαζί με δυο μόνο έμπειρα παιδιά, τον Ηλία τον Σοφρωνά (Ζωγραφιώτη που αγαπάει την ομάδα και αρνείτε να χάνει) και τον καλύτερο αρχηγό και παιδί μακράν στο ελληνικό μπάσκετ τον Σπύρο τον Μαγγουνή.

Αυτά τα πιτσιρίκια σημερινοί έφηβοι και κάποιοι έφηβοι μέχρι πριν ένα χρόνο μέσα από πολλές αντίξοες συνθήκες και ατυχίες κατάφεραν να βρουν τον δρόμο τους στο μπασκετικό χάρτη, που όλοι μιλάμε αλλά κάνεις δεν τολμάει! Συγχαρητήρια λοιπόν σ´ αυτά τα παιδιά και στην διοίκηση του ΕΦΑΟΖ που ποτέ δεν παρέκκλινε από την φιλοσοφία του δίνοντας ευκαιρίες στα νέα παιδιά ακόμα και αν πιθανόν η ομάδα έχανε την κατηγορία. Άθλος! Τίποτα άλλο».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Πρωτέας Βούλας: Σοβαρός τραυματισμός για Ξύδα (pic)

Ο Ξύδας τραυματίστηκε στην αναμέτρηση του Πρωτέα Βούλα με τα Φανάρια Νάξου Άτυχος στάθηκε …