Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Συναντήθηκαν στη Βουλιαγμένη Ραζνάτοβιτς – Σπανούλης

Συναντήθηκαν στη Βουλιαγμένη Ραζνάτοβιτς – Σπανούλης

Raznatovic Spanoulis

Ο παγκοσμίως γνωστός ατζέντης του μπάσκετ, Μίσκο Ραζνάτοβιτς, βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα και απολαμβάνει τις ομορφιές της χώρας μας, όπως φαίεται μέσω του λογαριασμού του στο Instagram. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην Αθήνα, συναντήθηκε με τον προπονητή του Περιστερίου και άλλοτε παίκτη του Ολυμπιακού, Βασίλη Σπανούλη, στην περιοχή της Βουλιαγμένης.

Οι δύο τους αντάλλαξαν απόψεις μπροστά στη φανταστική θέα, με τον Ραζνάτοβιτς να δημοσιεύει μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Επιπλέον, ο Ραζνάτοβιτς είναι ο ατζέντης του Σπανούλη από τη σεζόν που ήταν ακόμη ενεργός, και η συνεργασία τους συνεχίζεται μέχρι σήμερα.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο δημοσίευμα του:

«Σήμερα στην Ελλάδα με τον Βασίλη Σπανούλη, ο οποίος προετοιμάζεται για τα πρώτα playoffs της καριέρας του, σαν προπονητής. Παρότι δεν είναι ξένος με την ένταση και την πίεση των play-offs, έχοντας παίξει τόσες φορές ως αθλητής, αυτή τη φορά ως προπονητής, είναι διαφορετικό παιχνίδι.

Η προσοχή και η επιμονή που έφερε ο Βασίλης Σπανούλης στην ομάδα, την οδήγησαν σε αυτό το επίπεδο στη διάρκεια της πρώτης χρονιάς του ως προπονητής, και παρόλο που αυτό είναι σαν μια νίκη για εκείνον και την ομάδα του, ξέρω πως ο Σπανούλης δεν θα είναι ευχαριστημένος μόνο με τη συμμετοχή. Είναι ένας νικητής με πνεύμα νικητή και του εύχομαι κάθε τύχη στο παιχνίδι της Κυριακής»

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κωνσταντίνος Καραφώτης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: Πολυτιμότερη των τελικών η Τόμπιν

MVP του τελικού η Ρεμπέκα Τόμπιν. Ο Ολυμπιακός κέρδισε τον Παναθηναϊκό με 61-45, κατακτώντ…