Κεντρική Ελλάδα Εθνικές Στο Κατάρ το Παγκόσμιο κύπελλο του 2027

Στο Κατάρ το Παγκόσμιο κύπελλο του 2027

mundo 1

Στο Κατάρ το Μουντομπάσκετ.

Όλες οι ομάδες έχουν το μυαλό τους στο Μουντομπάσκετ που θα διεξαχθεί σε Φιλιππίνες, Ιαπωνία και Ινδονησία τέλη Αυγούστου.

Παρόλα αυτά, από τώρα ξέρουμε που θα διεξαχθεί η επόμενη διοργάνωση, μιας και όπως ανακοίνωσε η FIBA, το Παγκόσμιο Κύπελλο μπάσκετ, θα γίνει το 2027 στο Κατάρ.

Διαβάστε όσα είπε ο Γενικός Γραμματέας της FIBA, Ανδρέας Ζαγκλής:

«Θα ήθελα να συγχαρώ την μπασκετική Ομοσπονδία του Κατάρ για την πετυχημένη της προσφορά και είμαστε αισιόδοξοι ότι η διοργάνωση θα έχει την υψηλότερη ποιότητα εντός και εκτός παρκέ.

Ακόμα πιο σημαντικό είναι ότι οι άνθρωποι που αναλαμβάνουν αυτή την διοργάνωση έχουν ικανότητες, εμπειρία και καλό ιστορικό, έχοντας φιλοξενήσει μεγάλες διοργανώσεις και στο παρελθόν σε πολλά ολυμπιακά αθλήματα.

Επιπλέον, το γεγονός ότι θα έχουμε όλες, και τις 32 ομάδες στην ίδια πόλη για το Παγκόσμιο Κύπελλο, θα παρουαιάσει μία μοναδική ευκαιρία για τους φιλάθλους να προσαρμόσουν την εμπειρία του Παγκοσμίου Κυπέλλου, παρακολουθώντας πολλά περισσότερα ματς δια ζώσης, συγκριτικά με κάθε άλλη παρόμοια διοργάνωση τα τελευταία 20 χρόνια.

Πιστεύω ότι το 2027 η Ντόχα, θα είναι μία ξεχωριστή εμπειρία για το κορυφαίο γεγονός της FIBA».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Προολυμπιακό Τουρνουά : Συνεχίζεται η διάθεση εισιτηρίων!

Συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων για το Προολυμπιακό Τουρνουά. Οι μέρες για το Προολ…