Κεντρική Ελλάδα Σοκ σε αγώνα εφήβων: Οπαδοί με λοστό έψαχναν οπαδούς του Ηρακλή στο Ιβανώφειο (vid)

Σοκ σε αγώνα εφήβων: Οπαδοί με λοστό έψαχναν οπαδούς του Ηρακλή στο Ιβανώφειο (vid)

lostos agonas basket3

Σε αγώνα εφήβων μεταξύ του ΠΑΟΚ και της ΔΕΚΑ οπαδοί, που φέρονται να είναι του ΠΑΟΚ, έκαναν ντου με λοστό στο Ιβανώφειο προκειμένου να επιτεθούν σε οπαδούς του Ηρακλή. Στο παρκέ ήταν ανήλικα παιδιά και στις κερκίδες ήταν οι γονείς και οι φίλοι τους…

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι εικόνες σε αγώνα ανήλικων αθλητών στο Ιβανώφειο. Οργανωμένοι οπαδοί, που φέρονται να είναι του ΠΑΟΚ, έκαναν ντου στο γήπεδο κρατώντας λοστό και έψαχναν οργανωμένους οπαδούς του Ηρακλή προκειμένου να τους επιτεθούν.

Την Κυριακή (02/04) στο Ιβανώφειο διεξαγόταν ο αγώνας ΠΑΟΚ – ΔΕΚΑ για το πρωτάθλημα εφήβων. Ομάδα περίπου 40 ατόμων έσπασε με λοστό την κλειδαριά της πόρτας και εισέβαλλε στο γήπεδο φωνάζοντας συνθήματα. Στις κερκίδες ήταν γονείς των αθλητών, που όπως ήταν φυσικό τρομοκρατήθηκαν από όσα διαδραματιζόταν μπροστά στα μάτια των ανήλικων παιδιών τους!

Πατέρας αθλητή δήλωσε στο makthes.gr: ««Έψαχναν να κάνουν κακό. Ήταν οπαδοί του ΠΑΟΚ και έψαχναν οργανωμένους οπαδούς του Ηρακλή. Ευτυχώς δεν βρήκαν γιατί θα είχαμε δράματα. Ζητήσαμε από την αστυνομία να τους απομακρύνει αλλά μας απάντησαν ότι δεν κάνουν κάτι».

Δείτε το απίστευτο βίντεο:

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ελλάδα

Δειτε επισης

Παραδόθηκε η ΚΥΑ για την είσοδο των φιλάθλων στα γήπεδα

Παραδόθηκε η ΚΥΑ ταυτοποίησης κατόχων εισιτηρίων για τα γήπεδα. Ο αναπληρωτής υπουργός Αθλ…