Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ: Νοκ άουτ ο Σλαφτσάκης

ΠΑΟΚ: Νοκ άουτ ο Σλαφτσάκης

slaftsakis

Κάκωση στην μύτη υπέστη ο Σλαφτσάκης.

Ο Διαμαντής Σλαφτσάκης  στάθηκε άτυχος στην χθεσινή αναμέτρηση του ΠΑΟΚ κόντρα στον Προμηθέα, καθώς τραυματίστηκε λίγο πριν το τέλος της αναμέτρησης. 

Ο έμπειρος παίκτης υποβλήθηκε σε εξετάσεις σήμερα και. διαπιστώθηκε ότι υπέστη κάταγμα στη μύτη. Με την συμμετοχή του να κρίνεται αμφίβολη.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΚΑΕ ΠΑΟΚ:

Χωρίς το αποτέλεσμα που ήθελε, αλλά και με ένα πολύ σημαντικό πρόβλημα επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη η αποστολή του ΠΑΟΚ mateco. Η ομάδα μας θα διεκδικήσει την πρόκρισή της στα ημιτελικά των playoffs της Basket League, σε τρίτο παιχνίδι απέναντι στον Προμηθέα, το οποίο θα διεξαχθεί την Κυριακή (30/4, 15:45) στο PAOK Sports Arena.

Ο Διαμαντής Σλαφτσάκης ήταν ο μεγάλος άτυχος του χθεσινού αγώνα στην Πάτρα, με τον τραυματισμό του λίγο πριν από το τέλος της αναμέτρησης. Από τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε σήμερα, διαπιστώθηκε ότι υπέστη κάταγμα στη μύτη, ενώ από το χθεσινό παιχνίδι αποκόμισε και μία κάκωση στον καρπό του δεξιού του χεριού. Αναπόφευκτα ο έμπειρος φόργουορντ μένει εκτός προπονήσεων και η συμμετοχή του στον αγώνα της  Κυριακής.

Το σημερινό πρόγραμμα της ομάδας ξεκίνησε με ανάλυση του χθεσινού αγώνα με την χρήση βίντεο και συνεχίστηκε με προπόνηση προσαρμοσμένη στις συνθήκες των συνεχόμενων αγώνων και των απαιτήσεων που υπάρχουν στα playoffs.

Το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ mateco συνεχίζεται την Παρασκευή (28/4) με μία προπόνηση.
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …