Κεντρική Elite League Οικονόμου: «Νικήσαμε δίκαια»

Οικονόμου: «Νικήσαμε δίκαια»

oikonomou nikos ermis

Ο Οικονόμου έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα του Ερμή Σχηματαρίου και χαρακτήρισε δίκαιη τη νίκη επί του Πανερυθραϊκού

Χαρούμενος για τη νίκη επί του Πανερυθραϊκού ήταν ο Νίκος Οικονόμου. Ο προπονητής του Ερμή Σχηματαρίου μετά το ματς δήλωσε ότι η ομάδα του παρουσιάστηκε σοβαρή στο μεγαλύτερο μέρος τους ματς, ήταν συγκεντρωμένη και κατάφερε να πάρει δίκαια τη νίκη.

Αναλυτικά:

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Το να κερδίσεις στην Νέα Ερυθραία δεν είναι εύκολο. Η αξία της νίκης έρχεται πάντα σε συνάρτηση με τον αντίπαλο, ο οποίος στην περίπτωση αυτή ήταν πολύ σοβαρός, με ένα εξαιρετικό σύνολο κι έναν επίσης εξαιρετικό προπονητή. Ήμασταν συγκεντρωμένοι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, εξαιρώντας ένα τρίλεπτο στην τελευταία περίοδο, κάτι λογικό από τη στιγμή, που ήταν βέβαιο πως ο Πανερυθραϊκός θα αντιδρούσε. Ήταν μια δίκαιη νίκη και συνεχίζουμε, έχοντας καταφέρει από τις πιο χαμηλές θέσεις όπου βρισκόμασταν στο σημείο να διεκδικούμε την ελπίδα της οκτάδας, κάτι που μόνο λίγο δεν είναι. Για να έχει αξία η νίκη μας, όμως, πρέπει να νικήσουμε στο γήπεδό μας τη Μεγαρίδα. Καλή συνέχεια στον Πανερυθραϊκό και σε εμάς, με το πρωτάθλημα σίγουρα να έχει ακόμη πολύ δρόμο».

Για το ματς με τη Μεγαρίδα την Τετάρτη (12/4): «Δε θα είναι θέμα κούρασης αυτός ο αγώνας, μιας και όλες οι ομάδες έχουν το ίδιο πρόγραμμα. Το ζήτημα είναι το ποιος θέλει το ματς περισσότερο. Πρέπει να παίξουμε συγκεντρωμένοι στο γήπεδό μας, γνωρίζοντας πως οποιαδήποτε ομάδα μπορεί να κερδίσει σε οποιαδήποτε έδρα, ώστε τελικά να έχει αξία η νίκη μας στην Νέα Ερυθραία».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

ΕΟΚ: Ακατάλληλοι, ανεπαρκείς, επικίνδυνοι

Φανταστείτε να μην ήταν το κορυφαίο πρωτάθλημα της ΕΟΚ η Elite League… Λοιδορούσαμε τους (…