Κεντρική Ελλάδα ΕΟΚ Οι Εθνικές ομάδες τρέχουν με Yamaha

Οι Εθνικές ομάδες τρέχουν με Yamaha

Yamaha

Νέα ταινία – έκπληξη της Yamaha για την ΕΟΚ.

Με έναν ιδιαίτερο τρόπο η Yamaha του Ομίλου ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ έκανε γνωστή τη συνεργασίας της με την ΕΟΚ και τις Εθνικές ομάδες ανδρών και γυναικών. Δημιούργησαν μια ταινία μικρού μήκους με πρωταγωνιστές τους Δημήτρη Αγραβάνη, Μιχάλη Λούντζη, Παναγιώτη Καλαϊτζάκη, Λευτέρη Μαντζούκα και τις Εβίνα Σταμάτη και Κατερίνα Σωτηρίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η Yamaha δημιουργεί μια νέα ταινία-έκπληξη, με αφορμή τη χορηγία της προς την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, με πρωταγωνιστές τους αθλητές των Εθνικών Ομάδων Μπάσκετ!

Η Yamaha του Ομίλου ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ, πιστή στην υπόσχεσή της για τη στήριξη του αθλητισμού σε όλες του τις εκφάνσεις, χορηγεί τις Εθνικές Ομάδες Καλαθοσφαίρισης και στηρίζει την προσπάθεια της Εθνικής Ομάδας Ανδρών στον δρόμο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2023.

Ο αθλητισμός, η ευγενής άμιλλα, το ευ αγωνίζεσθαι, η διάκριση και οι επιδόσεις αποτελούν μέρος της φιλοσοφίας της Yamaha που προέρχεται από το αγωνιστικό της DNA. Για να στηρίξει τη χορηγία της προς την ΕΟΚ, η Yamaha δημιούργησε μια νέα ταινία-έκπληξη, η οποία θα προκαλέσει αίσθηση στον χώρο της μοτοσυκλέτας αλλά και του αθλητισμού.

Σε συνεργασία με κορυφαίους συντελεστές από το χώρο της παραγωγής και του κινηματογράφου, η νέα ταινία της Yamaha αποτελεί ορόσημο πρωτοπορίας και δημιουργικότητας.

Το concept της ταινίας βασίζεται στη συλλογική προσπάθεια και υποστήριξη των αθλητών, κατά την προετοιμασία τους για τα πρωταθλήματα των ομάδων τους. Τι θα συμβεί όταν, κατά τη διάρκεια ενός 3on3 φιλικού αγώνα μπάσκετ μεταξύ των παικτών των Εθνικών Ομάδων, η προπόνηση διακόπτεται ξαφνικά;

Οι πρωταγωνιστές της ταινίας δεν είναι άλλοι από παίκτες των Εθνικών Ομάδων Καλαθοσφαίρισης: Δημήτρης Αγραβάνης, Μιχάλης Λούντζης, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, Λευτέρης Μαντζούκας, Εβίνα Σταμάτη και Κατερίνα Σωτηρίου.

Η συνέχεια επί της οθόνης!

Απολαύστε τη νέα ταινία της Yamaha εδώ: https://www.yamahamotor.eu/gr/el/news/tainia-yamaha-eok-ethnikes-omades-kalathosfairisis/

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κωνσταντίνος Καραφώτης
Περισσότερα σε ΕΟΚ

Δειτε επισης

Μπάσκετ με χαμόγελο και FunBasket στην Σταυρούπολη

Στην Σταυρούπολη το Fun Basket. To FunBasket βρήκε ένα ιδιαίτερα φιλόξενο περιβάλλον στη Σ…