Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Μπαρτσελόνα – Ζαλγκίρις Κάουνας 91-69 (vid)

Μπαρτσελόνα – Ζαλγκίρις Κάουνας 91-69 (vid)

satoransky barcelona zalgiris

Η Μπαρτσελόνα έκανε το πρώτο βήμα για να βρεθεί στο Final Four

Το πρώτο βήμα για να βρεθεί στο Final Four της Ευρωλίγκα έκανε η Μπαρτσελόνα. Οι μπλαουγκράνα πραγματοποιώντας καλή εμφάνιση επικράτησαν εύκολα της Ζαλγκίρις Κάουνας με 91-69 και έκανε το 1-0 στη σειρά. Οι γηπεδούχοι είχαν τον πλήρη έλεγχο στο ματς από το ξεκίνημα και δεν δυσκολεύτηκαν να πάρουν το πρώτο ροζ φύλλο αγώνα.

Μπαρτσελόνα ήταν εξαιρετική στο ξεκίνημα της αναμέτρησης και γρήγορα πήρε κεφάλι στο σκορ (11-4). H Ζαλγκίρις Κάουνας δεν μπορούσε να σκοράρει με τίποτα. Οι Λιθουανοί ήταν αγχωμένοι και εγκλωβίστηκαν στην άμυνα των Καταλανών (17-6). Η εικόνα συνεχίστηκε μέχρι και το τέλος του δεκαλέπτου, όπου οι γηπεδούχοι συντηρούσαν διαφορά 12 πόντων (25-13).

Στο δεύτερο δεκάλεπτο δεν άλλαξε κάτι. Η Μπαρτσελόνα είχε τον πλήρη έλεγχο στο παιχνίδι και έκανε ότι ήθελε σε άμυνα και επίθεση (32-19). Οι γηπεδούχοι έφτασαν να προηγούνται ακόμη και με 16 πόντους (37-21). Η Ζαλγκίρις, όμως, έβγαλε αντίδραση και με ένα σερί 7-0 κατάφερε να ρίξει τη διαφορά κάτω από τους 10 ύστερα από αρκετή ώρα (37-28). Οι μπλαουγκράνα ύστερα από τάιμ άουτ ξύπνησαν και δεν δυσκολεύτηκαν να αποκαταστήσουν το διψήφιο προβάδισμα τους (48-31).

H ίδια εικόνα παρέμεινε και στο δεύτερο μέρος. Η Μπαρτσελόνα δεν αντιμετώπιζε κανένα πρόβλημα και ήλεγχε πλήρως την αναμέτρηση (54-38). Η Ζαλγκίρις είχε κάποια ξεσπάσματα στο τρίτο δεκάλεπτο, αλλά δεν ήταν αρκετά για να ξανά μπει στο παιχνίδι (66-53).

Στο τέταρτο δεκάλεπτο δεν άλλαξε κάτι. Η Μπαρτσελόνα διατήρησε σχετικά εύκολα τα ηνία του σκορ και τελικά πήρε τη νίκη με 91-69.

Τα δεκάλεπτα: 25-13, 48-31, 66-53, 91-69

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα εδώ

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Euroleague: Οι διαιτητές στα game 5 Παναθηναϊκού & Ολυμπιακού

Τα game 5 του Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού διεξάγονται σήμερα και αύριο. Παναθηναϊκός και Ο…