Κεντρική Ιωνικός Νίκαιας BC Ιωνικός: Ανακοίνωσε Μάικ Μάιερς

Ιωνικός: Ανακοίνωσε Μάικ Μάιερς

78C8D461 9598 4BA5 A0D1 52D7E6991499

Ενίσχυση τελευταίας στιγμής για τον Ιωνικό.

Το Σάββατο 8 Απρίλη ο Ιωνικός θα δώσει την τελευταία του μάχη απέναντι στην Καρδίτσα, σε μια αναμέτρηση που θα κρίνει την παραμονή του. Η ομάδα της Νίκαιας προχώρησε σε μία νέα μεταγραφική προσθήκη, θέλοντας να αυξήσει τις πιθανότητες της επιτυχίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:

«Ο Ιωνικός ανακοινώνει την απόκτηση του Μάικ Μάιερς, γιατί κανείς στη Νίκαια δεν συμβιβάζεται με την αποτυχία. Είπαμε ότι θα παλέψουμε μέχρι το τέλος και αυτό κάνουμε.

Ο Ιωνικός θα δώσει τη μάχη και σε αυτή την προσπάθεια παραμονής στην κατηγορία, που περνά μέσα από τη νίκη στην Καρδίτσα επί της τοπικής ομάδας, συστρατεύτηκε ο Μάιερς. Ο Αμερικανός, γεννημένος στις 2 Ιουλίου 1992 στο Νιου Τζέρσι, έχει ύψος 2μ06 και αγωνίζεται στη θέση του φόργουορντ.

Τη σεζόν 2022-‘23 συμμετείχε στο πρωτάθλημα της VTB League και του Καζακστάν, με την ομάδα της Αστάνα. Είχε μέσο όρο 11.6 πόντους, 8.1 ριμπάουντ, 1.5 ασίστ, σε 25.2 λεπτά συμμετοχής.

Τη σεζόν 2014–‘15 αγωνίστηκε στο Μέριλαντ και στο NCAA, ενώ – από τη σεζόν 2015-16 ξεκίνησε το μπασκετικό ταξίδι του εκτός Αμερικής. Έχει αγωνιστεί: Στη Φιλανδία (Helsinki Seagulls), στην Εσθονία (AVIS UTILITAS Rapla), στη Γαλλία (Bordeaux), στην Ιταλία (OnSharing Siena), στο Βέλγιο (Filou Oostende), στην Τσεχία (ERA Nymburk), στη Ρουμανία (Prometey)».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Ιωνικός Νίκαιας BC

Δειτε επισης

Βιλερμπάν – Μονακό 77-87 (vid)

Τα… χρειάστηκε, αλλά κέρδισε η Μονακό Η Μονακό ζορίστηκε απέναντι στη Βιλερμπάν, αλλ…