Κεντρική Ελλάδα Camp H ΑΕΚ φέρνει το ΝΒΑ στην Ελλάδα

H ΑΕΚ φέρνει το ΝΒΑ στην Ελλάδα

Μπέικερ, ΑΕΚ

Η συνεργασία ΑΕΚ και Γκέινον Μπέικερ.

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε -με κάθε επισημότητα- τις λεπτομέρειες για τον ερχομό του Γκέινον Μπέικερ στην Ελλάδα. Αν και πρόκειται να ακολουθήσουν κι άλλα ενημερωτικά δελτία Τύπου, η «Ένωση» έδωσε τα πρώτα στοιχεία, για τη μεγάλη συνεργασία, που θα πραγματοποιηθεί το καλοκαίρι.
Αναλυτικά:

«Η ΑΕΚ BC, με το βλέμμα στο μέλλον, με σεβασμό απέναντι στη νέα γενιά και κυρίως στους γονείς, που της εμπιστεύονται τα παιδιά της, με διάθεση προσφοράς στην κοινωνία τού μπάσκετ, φέρνει το ΝΒΑ στην Ελλάδα.

Η ΑΕΚ BC καλωσορίζει τον απόλυτο Skill Development, ΝΒΑ Basketball Coach, GANON BAKER. Ο Μπέικερ θα έρθει στη χώρα μας, προκειμένου να διδάξει μπάσκετ στα παιδιά.

Το 1st ΑΕΚ BC Skill Development Camp θα διεξαχθεί από 3 έως 7 Ιουλίου, στο «Παλάτι» της «Βασίλισσας», στο Olympic Hall των Άνω Λιοσίων.

Ποιος είναι ο GANON BAKER

Ο Ganon Baker είναι ο απόλυτος Skill Development Coach στον κόσμο. Έχει προπονήσει τον αείμνηστο Κόμπε Μπράιαντ, τους Λεμπρόν Τζέιμς, Κέβιν Ντουράντ, Κρις Πολ, Ίρβινγκ κι όλους τους μεγάλους αστέρες του ΝΒΑ. Έχει κάνει Camp & Clinic σε 42 χώρες, αποτελεί το Νο1 στο κόσμο στον τομέα του.

Μπέικερ, ΑΕΚ

Αυτό που τον κάνει ξεχωριστό είναι η απόλυτη αφοσίωση σ’ αυτό που κάνει. Προπονεί στο ΝΒΑ (τελευταία ήταν στο Training Camp των Suns), έχει αναπτύξει προπονητική δραστηριότητα στην Κίνα (με το Ganon China) και προπονεί με τον ίδιο ζήλο και πάθος δεκάχρονους -ες ,αθλητές-τριες, εφήβους και επαγγελματίες.

Είναι μία αστείρευτη πηγή ενέργειας, έμπνευσης και κινήτρων. Είναι ένας αληθινός Life Mentor, νιώθοντας ότι μεταφέρει την αγάπη και τη γνώση του για το μπάσκετ και τη ζωή, ως αποστολή.

Όλα τα καμπ του Γκέινον Μπέικερ, σ’ όλο τον κόσμο, ήταν Sold Out και για τον λόγο αυτό θα κρατηθεί αυστηρά σειρά ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ».

  • Καρδίτσα - ΑΕΚ

    Καρδίτσα – ΑΕΚ 81-79

    Φινάλε με χαμόγελο για την Καρδίτσα Ντέρμπι ως το τέλος στην Καρδίτσα, με την ομάδα του Νί…
  • ΑΕΚ γήπεδο

    ΑΕΚ: Για προβοκάτσια κάνει λόγο η ΚΑΕ

    Ανακοίνωση για την τιμωρία στο BCL με τον Προμηθέα έβγαλε η ΚΑΕ ΑΕΚ. Με ανακοίνωση η ΚΑΕ Α…
  • Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ΑΕΚ

    AEK – ΠΑΟΚ 99-91

    Κιτρινόμαυρη επικράτηση με υπογραφή… Κουζμίνσκας Με πολυφωνία στην επίθεση και έναν …
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λένα Καραλή
Περισσότερα σε Camp

Δειτε επισης

Ολυμπιακός· Η απονομή του τρόπαιου (vid)

Κυριάρχησαν τα χαμόγελα στην απονομή του Ολυμπιακού. Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το 8ο πρωτάθλη…