Κεντρική Ελλάδα ΕΟΚ ΕΟΚ: Αλλαγές σε ώρες διεξαγωγής αγώνων

ΕΟΚ: Αλλαγές σε ώρες διεξαγωγής αγώνων

basketa bala 1 jpg

Η ΕΟΚ ανακοίνωσε αρκετές αλλαγές σε παιχνίδια των Εθνικών Κατηγοριών.

Η ΕΟΚ με ανακοίννωση της γνωστοποίησε τις αλλαγές σε παιχνίδια των playoff και των playout της Β’ και Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Συγκεκριμένα υπήρξαν αλλαγές λόγω κωλυμάτων του γηπέδου.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση:

* Λόγω κωλύματος του γηπέδου, ο αγώνας ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ ΑΟΚ – ΑΕΟ ΠΡΩΤΕΑΣ ΒΟΥΛΑΣ της 12/04/23 για την 3η αγωνιστική της Β’ φάσης play off του Πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής κατηγορίας ανδρών (1ος όμιλος), αντί ώρας 17.00, θα διεξαχθεί ώρα 19.30 στο κλειστό γυμναστήριο «ΤΑΚΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ».

* Λόγω κωλύματος του γηπέδου, ο αγώνας ΑΟ ΔΑΦΝΗΣ – ΑΟ ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ ΤΡΙΓΛΙΑΣ της 12/04/23 για την 3η αγωνιστική της Β’ φάσης play off του Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας ανδρών (3ος όμιλος), αντί ώρας 17.00, θα διεξαχθεί ώρα 20.00 στο κλειστό γυμναστήριο «ΜΙΧ. ΜΟΥΡΟΥΤΣΟΣ».

* Λόγω κωλύματος του γηπέδου, ο αγώνας ΓΣ ΚΡΟΝΟΣ ΑΓ. ΔΗΜ. – ΓΣ ΚΟΡΩΠΙΟΥ της 12/04/23 για την 3η αγωνιστική της Β’ φάσης play out του Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας ανδρών (2ος όμιλος), αντί ώρας 17.00, θα διεξαχθεί ώρα 20.00 στο Νέο κλειστό γυμναστήριο ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε ΕΟΚ

Δειτε επισης

Μπάγερν Μονάχου – Μπαρτσελόνα 79-87 (vid)

Επιστροφή στις νίκες για την Μπαρτσελόνα Στις νίκες επέστρεψε η Μπαρτσελόνα μετά την ήττα …