Κεντρική Ελλάδα Γκρίζο φόντο Έχει ύφος ο Ηλίας (vid)

Έχει ύφος ο Ηλίας (vid)

Ο Ηλίας Κορομηλάς

Τι είδε ο Ηλίας Κορομηλάς, που δεν είδαμε όλοι εμείς;

Είναι κάποιες στιγμές, που το σφύριγμα έχει μικρή αξία ως προς το αποτέλεσμα, αλλά μεγαλύτερη ως προς τον τρόπο, την πρόθεση, το… μήνυμα. Κι αυτό που έκανε ο Ηλίας Κορομηλάς στη Νίκαια, αξίζει να το αναλύσουμε.

Έγινε μια φάση στο Ιωνικός – Λαύριο, που φάνηκε και με γυμνό οφθαλμό. Φάση, που έβγαζε μάτι. Παράβαση παρέμβασης στην μπάλα, ήτοι ο παίκτης του Λαυρίου την κόβει στην κάθοδο. Έπρεπε να μετρήσει το καλάθι, όμως οι διαιτητές δεν το είδαν. Ο κόουτς Κωστής, του Ιωνικού, έκανε challenge κι ο Ηλίας πήγε να δει το βίντεο.

Με το που πήγαν στο IRS οι διαιτητές, όλοι θεωρήσαμε ότι απλά θα προστεθούν δύο πόντοι στην ομάδα της Νίκαιας, καθώς ήταν καθαρή παράβαση. Ο Ηλίας είχε διαφορετική άποψη. Οι διαιτητές συνέχισαν χωρίς να μετρήσουν το καλάθι. Γιατί;

Επίδειξη δύναμης; Εγωισμός; Αν συμβαίνει κάτι από τα δύο πρέπει σήμερα να τιμωρηθεί. Όχι γιατί άλλαξε η πολικότητα της γης, αλλά επειδή διαιτητής αυτού του επιπέδου πρέπει να βάζει τον εγωισμό του κάτω από την απόδοση δικαιοσύνης. Εκτός κι αν ο Ηλίας έκανε αυτό που έπρεπε, οπότε ίσως κάποιοι να μην θέλουν να είναι ο Ιωνικός στη «μεγάλη» κατηγορία και του το δείχνουν με κάθε τρόπο.

Δείτε το βίντεο. Για όσους έχουμε… φάει αμάσητο το ότι οι διαιτητές δεν πρέπει να είναι πρωταγωνιστές, το ύφος που έχει ο Ηλίας Κορομηλάς είναι χειρότερο από το σφύριγμά του.

  • castaneda blondin

    Απόλλων Πάτρας – Λαύριο 66-104

    Αποχαιρέτησε την Α1 με βαριά ήττα ο Απόλλωνας. Το Λαύριο επικράτησε με 104-66 του Απόλλωνα…
  • porter paok

    ΠΑΟΚ – Μαρούσι 77-62

    Ο ΠΑΟΚ νίκησε το Μαρούσι και μπήκε στα playoff της Basket League Την είσοδο του στα playof…
  • Μαρούσι - Απόλλων Πάτρας

    Basket League: Αυλαία στα play out

    Ντέρμπι ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Μαρούσι για τη Stoiximan Basket League Η τελευταία αγωνιστική …
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Γκρίζο φόντο

Δειτε επισης

ΕΟΚ: Ακατάλληλοι, ανεπαρκείς, επικίνδυνοι

Φανταστείτε να μην ήταν το κορυφαίο πρωτάθλημα της ΕΟΚ η Elite League… Λοιδορούσαμε τους (…