Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Ζαλγκίρις – Βιλερμπάν 85-67 (vid)

Ζαλγκίρις – Βιλερμπάν 85-67 (vid)

isaiah taylor zalgiris vileurban

Βήμα οχτάδας για τη Ζαλγκίρις, στις 2 νίκες από τα playoff πλέον η Εφές

Η Ζαλγκίρις έκανε το χρέος της κόντρα στη Βιλερμπάν, καθώς επικράτησε με 85-67. Οι Λιθουανοί ύστερα από το πρώτο κακό πρώτο δεκάλεπτο πήραν τον έλεγχο στο ματς, κράτησαν εύκολα τα ηνία του σκορ και πήραν τελικά τη νίκη. Μ΄αυτή τη νίκη η Ζαλγκίρις μπήκε στην 8αδα και άφησε πίσω της την Εφές 2 νίκες.

H Βιλερμπάν ξεκίνησε εντυπωσιακά την αναμέτρηση και γρήγορα πήρε τα ηνία του σκορ και διαφορά εννιά πόντων (5-14). Η ίδια εικόνα συνεχίστηκε μέχρι και το φινάλε του πρώτου δεκάλεπτου, όπου οι Γάλλοι διατήρησαν σε απόσταση τη Ζαλγκίρις (16-22).

Οι Λιθουανοί «ξύπνησαν» στη δεύτερη περίοδο και με ένα σερί 7-0 προηγήθηκαν για πρώτη φορά στην αναμέτρηση (23-22). Η Ζαλγκίρις ήταν καταιγιστική στο δεύτερο δεκάλεπτο και κατάφερε να σημειώσει 31 πόντους! Η Βιλερμπάν δεν μπόρεσε να βγάλει αντίδραση και από το 9 βρέθηκε στο -10 στο τέλος του ημιχρόνου (47-37).

H Ζαλγκίρις συνέχισε να είναι με πατημένο το πόδι στο γκάζι και η διαφορά είχε συνεχώς ανοδικές τάσεις (57-40). Η Βιλερμπάν δεν έδειχνε ικανή να ακολουθήσει τον ρυθμό των γηπεδούχων και το τέταρτο δεκάλεπτο έδειχνε να έχει διαδικαστικό χαρακτήρα (65-50). Στην τελευταία περίοδο, όπως ήταν φυσικό, δεν άλλαξε κάτι και τελικά οι Λιθουανοί πήραν τη νίκη με 85-67.

Τα δεκάλεπτα: 23-22, 47-37, 65-50, 85-67

Δείτε εδώ το στατιστικό του αγώνα

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Η «κόκκινη» παρακάμερα από τη Stark Arena (vid)

Η παρακάμερα του Ολυμπιακού κατέγραψε όσα έγιναν στο Βελιγράδι. Ο Ολυμπιακός πήγε στο Βελι…