Κεντρική Basket League Ξανά MVP of the Week ο Γιανίκ Φράνκε

Ξανά MVP of the Week ο Γιανίκ Φράνκε

MVP

MVP of the Week για ακόμη μια φορά ο Γιανίκ Φράνκε!

MVP of the Week για ακόμη μια φορά αναδείχθηκε ο Γιανίκ Φράνκε. Ο Ολλανδός παίκτης ήταν ο πρωταγωνιστής στη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Καρδίτσας στο Παλατάκι.

Ο μπομπέρ του Δικέφαλου πέτυχε 35 πόντους με 6/7 βολές, 4/6 δίποντα, 7/12 τρίποντα, πήρε 8 ριμπάουντ και είχε ακόμη 3 ασίστ, ένα εις βάρος του κόψιμο, 7 κερδισμένα φάουλ, 2 φάουλ εναντίον και 5 λάθη σε 32’ και 19’’ συμμετοχής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ:

Ο Γιανίκ Φράνκε είχε αναδειχθεί MVP of the Week για την 14η Εβδομάδα της Basket League με τους 30 πόντους που είχε πετύχει στην εντός έδρας νίκη του ΠΑΟΚ mateco επί  της Λαυρίου και τους 33 βαθμούς τους οποίους είχε συγκεντρώσει στο ranking.

Ακολούθησε η ανάδειξη σε δύο φορές MVP of the Week του Μίρο Μπίλαν του Περιστερίου bwin (15η και 18η Εβδομάδα) και σε δύο σερί Εβδομάδες (16η και 17η) ως Πολυτιμότερου του Σάσα Βεζένκοφ του Ολυμπιακού, για να έρθει ξανά η… σειρά του 27χρονου διεθνούς Ολλανδού γκαρντ!

Ο Φράνκε με εντυπωσιακή εμφάνιση οδήγησε τον ΠΑΟΚ mateco στην εντός έδρας νίκη επί της Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ και με 33 βαθμούς στο ranking – όσο και την πρώτη φορά – αναδείχθηκε MVP της 19ης Εβδομάδας της Basket League.

Ο Ολλανδός γκαρντ πέτυχε 35 πόντους με 6/7 βολές, 4/6 δίποντα, 7/12 τρίποντα, πήρε 8 ριμπάουντ και είχε ακόμη 3 ασίστ, ένα εις βάρος του κόψιμο, 7 κερδισμένα φάουλ, 2 φάουλ εναντίον και 5 λάθη σε 32’ και 19’’ συμμετοχής.

Η ανάδειξη του MVP of the Week γίνεται ανεξάρτητα με την ολοκλήρωση της αγωνιστικής της Basket League και αφορά τις αναμετρήσεις της προηγούμενης εβδομάδας.

  • ΛΑΥΡΙΟ - ΜΑΡΟΥΣΙ

    Λαύριο – Μαρούσι 76-90

    Με ηγέτη τον Χιλ το Μαρούσι επικράτησε του Λαυρίου και έκανε το «βήμα» για τα play off της…
  • vlado jankovic karditsa apollon patras

    Καρδίτσα – Απόλλων Πάτρας 95-67

    «Διέλυσε» τον Απόλλωνα Πάτρας η Καρδίτσα «Πάρτι» έκανε η Καρδίτσα απέναντι στον υποβιβασμέ…
  • Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ΑΕΚ

    AEK – ΠΑΟΚ 99-91

    Κιτρινόμαυρη επικράτηση με υπογραφή… Κουζμίνσκας Με πολυφωνία στην επίθεση και έναν …
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 60-50

Το 2-2 έκανε ο Ολυμπιακός. Σε πέμπτο παιχνίδι θα αναδειχθεί ο φετινός πρωταθλητής στην Α1 …