Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Βίρτους – Ρεάλ Μαδρίτης 79-96 (vid)

Βίρτους – Ρεάλ Μαδρίτης 79-96 (vid)

Virtous Real

«Περίπατος» για τη Ρεάλ στη Μπολόνια.

Άνετη επικράτηση είχε η Ρεάλ Μαδρίτης επί της Βίρτους Μπολόνια, επικρατώντας με 79-96 στο πλαίσιο της 30ης αγωνστικής της Euroleague. Οι Μαδριλένοι συνεχίζουν να παλεύουν για την κορυφή στη βαθμολογία, σημειώνοντας ακόμη μια καταπληκτική εμφάνιση.

Από τα πρώτα λεπτά του αγώνα η Ρεάλ μπήκε με στόχο να φτάσει τη νίκη, αφού στα πρώτα πέντε λεπτά πήρε προβάδισμα με +14 (6-20). Μέχρι το τέλος της πρώτης περιόδου η ομάδα του Τσους Ματέο διατηρούσε σταθερά τη διψήφια διαφορά υπέρ της, κλείνοντας σε (12-26).

Στο δεύτερο δεκάλεπτο η Βίρτους «πάτησε βαθιά το γκάζι» με τον Μπελινέλι να γίνεται παράγοντας του αγώνα. Ο Ιταλός άσος πέτυχε διαδοχικά τρίποντα στο παιχνίδι, και έβαλε την ομάδα του ξανά σε ρόλο διεκδικητή (29-38). Έκτοτε η Ρεάλ πήρε και πάλι το ματς στα «χέρια» της και δεν δυσκολεύτηκε να ανακτήσει το προβάδισμα στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου στο +17 (33-50).

Με την έναρξη του τρίτου δεκαλέπτου οι Ιταλοί μείωσαν γρήγορα σε (43-54) με επιμέρους σκορ 10-4, και συνέχισε με τον Σενγκέλια να δίνει «ανάσα» στην ομάδα του (51-59). Η «Βασίλισσα» όμως δεν το άφησε έτσι. Αρχικά έκλεισε το δεκάλεπτο σε διψήφια νούμερα (58-68) με λύσεις από την περιφέρεια, και στη συνέχεια πήρε καθαρά τα ηνία υπέρ της, φτάνοντας το +22 προς του τέλος του αγώνα με τον ασταμάτητο Μάριο Χεζόνια. Η Βίρτους ήταν αδύνατο να αντιδράσει, κι έτσι η Ρεάλ πέτυχε μεγάλο «διπλό» στη μάχη για την κορυφή (79-96).

Τα δεκάλεπτα: 12-26, 33-50, 58-68, 79-96.

Δείτε εδώ το στατιστικό του αγώνα

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κωνσταντίνος Καραφώτης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Κάτας: «Δείξαμε χαρακτήρα και είμαι υπερήφανος»

Απόλυτα ικανοποιημένος ο Όντετ Κάτας για τη νίκη της Μακάμπι. Ικανοποιημένος για την αντίδ…