Κεντρική Β' Εθνική Β’ Εθνική – 1ος Όμιλος: Τα σενάρια για τα playoff

Β’ Εθνική – 1ος Όμιλος: Τα σενάρια για τα playoff

playoffs

Τέσσερις ομάδες για την τελευταία θέση στα playoff

Η κανονική διάρκεια του 1ου Ομίλου της Β’ Εθνικής Κατηγορίας ολοκληρώνεται, αλλά στην τελευταία αγωνιστική έχουν μείνει πολλές εκκρεμότητες. Όσον αφορά τα playoff τρεις ομάδες έχουν εξασφαλίσει την παρουσία τους εκεί και συγκεκριμένα κατά σειρά οι Μίλωνας, Μύκονος και Φανάρια. Την τέταρτη και τελευταία θέση διεκδικούν την τελευταία αγωνιστική συνολικά πέντε ομάδες! Αυτές είναι οι: Παγκράτι, Εθνικός, Αίολος Αγυιάς και ΝΕΟΛ.

Παγκράτι

Το Παγκράτι βρίσκεται αυτήν την στιγμή στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, που οδηγεί στα playoffs. Την τελευταία αγωνιστική αντιμετωπίζει στη Νάξο τα Φανάρια, που είναι αδιάφορα καθώς έχουν εξασφαλίσει την τρίτη θέση. Το Παγκράτι για να τερματίσει τέταρτο θα πρέπει να γίνει ένα από τα παρακάτω σενάρια:

  1. Νίκη Παγκρατίου και παράλληλα ήττα του Εθνικού από την Αχαγιά.
  2. Νίκη Παγκρατίου και νίκες για Εθνικό και Αίολο Αγυιάς (σε τριπλή ισοβαθμία έχει το πάνω χέρι).
  3. Ήττα Παγκρατίου και ήττα Εθνικού, Αίολου Αγυιάς, ΝΕΟΛ και Ένωση Ιλίου

Εθνικός

Ο Εθνικός, που έχει εντυπωσιάσει τη φετινή σεζόν, έχει την ευκαιρία να μπει και αυτός στην τελευταία αγωνιστική στα playoff. Η ομάδα του Πειραιά ήταν σταθερά στην τέταρτη θέση σε όλο το πρωτάθλημα και θα επιχειρήσει να πάρει το τελευταίο εισιτήριο. Αντίπαλος της ομάδας του κόουτς Χούμπαυλη την τελευταία αγωνιστική θα είναι η αδιάφορη Αχαγιά, που έχει υποβιβαστεί. Για να βγει τέταρτος ο Εθνικός θα πρέπει να γίνει ένα από τα παρακάτω σενάρια:

  1. Νίκη Εθνικού, ήττα Παγκρατίου και ήττα Αίολου Αγυιάς
  2. Νίκη Εθνικού, νίκη Παγκρατίου και ήττα Αίολου Αγυιάς
  3. Ήττα Εθνικού, ήττα Παγκρατίου, ήττα Αίολου Αγυιάς, ήττα ΝΕΟΛ και νίκη Ένωσης Ιλίου
  4. Ήττα Εθνικού, ήττα Παγκρατίου, ήττα Αίολου Αγυιάς, νίκη ΝΕΟΛ και νίκη Ένωσης Ιλίου

Αίολος Αγυιάς

Ο Αίολος Αγυιάς ισοβαθμεί με το Παγκράτι και τον Εθνικό μία αγωνιστική πριν το τέλος. Τελευταίος αντίπαλος του θα είναι εκτός έδρας η Δάφνη Δαφνίου, η οποία όμως δεν είναι αδιάφορη καθώς θέλει τη νίκη για να αποφύγει τον απευθείας υποβιβασμό. Για να βγει τέταρτος ο Αίολος Αγυιάς πρέπει να γίνει ένα από τα παρακάτω σενάρια:

  1. Νίκη Αίολου Αγυιάς, ήττα Παγκρατίου και ήττα Εθνικού
  2. Νίκη Αίολου Αγυιάς, νίκη Εθνικού και ήττα Παγκρατίου

ΝΕΟΛ

Ο ΝΕΟΛ έχει το πιο δύσκολο έργο σε σχέση με τις άλλες τρεις ομάδες. Η ομάδα του Ληξουρίου την τελευταία αγωνιστική αντιμετωπίζει τον Μίλωνα, που είναι πρώτος και αήττητος και θέλει να κλείσει με το απόλυτο την κανονική διάρκεια. Ο ΝΕΟΛ μόνο σε μία περίπτωση, μπορεί να βρεθεί στις θέσεις των playoff και συγκεκριμένα:

  1. Νίκη ΝΕΟΛ, ήττα Παγκρατίου, ήττα Εθνικού, ήττα Αίολου Αγυιάς και ήττα Ένωσης Ιλίου
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (29/3)

Τα «φώτα» στην Ιταλία και τον Παναθηναϊκό «Πλούσιο» είναι και το σημερινό τηλεοπτικό πρόγρ…