Κεντρική Ασίστ Shadow Το 10ο Giant Heart γήπεδο που ανακαινίζει η novibet

Το 10ο Giant Heart γήπεδο που ανακαινίζει η novibet

Τυφώνας και Novibet

Η έδρα του Τυφώνα Ν. Ηρακλείου άλλαξε χάρη στη novibet.

Στην περιοχή του Νέου Ηρακλείου Αττικής χτυπά πλέον, η 10η στη σειρά Giant Heart, καθώς, μέσω του ομώνυμου προγράμματος κοινωνικής προσφοράς, η novibet προχώρησε σε ανάπλαση του γηπέδου μπάσκετ του Τυφώνα Ν. Ηρακλείου, σε μία κίνηση προσφοράς προς τους κατοίκους της περιοχής.

Η novibet, στοχεύοντας -μεταξύ άλλων- στην εξασφάλιση ποιοτικών αθλητικών εγκαταστάσεων για την κοινωνία και ειδικά τους νέους, συνεχίζει -μέσω του προγράμματος Giant Heart– να ανακαινίζει γήπεδα, τα οποία χρήζουν άμεσης συντήρησης. Έχει συμμάχους σε αυτή την προσπάθεια τον κορυφαίο «Greek Freak», Γιάννη Αντετοκούνμπο, καθώς και τον διεθνή «Greek Scouser», Κώστα Τσιμίκα, και μέσω αυτής της πρωτοβουλίας βελτιώνει έμπρακτα τις ζωές πολλών συνανθρώπων μας σε όλη τη χώρα.

Αυτή τη φορά η novibet αφουγκράστηκε τις ανάγκες της ομάδας του Τυφώνα και τον περασμένο Φεβρουάριο το ειδικό συνεργείο του Giant Heart ανέλαβε τη λειτουργική, αλλά κι αισθητική αναβάθμιση του γηπέδου του. Οι εργασίες του 10ου σταθμού του Giant Heart περιλάμβαναν το βάψιμο του δαπέδου και των διαγραμμίσεων, όπως και την αναβάθμιση των ταμπλό, των μπασκετών, αλλά και των διχτυών.

Γεωργαλάς: «Ζωτικής σημασίας ανακαίνιση»

Η ανακαίνιση του γηπέδου μιας ομάδας, όπως ο Τυφώνας, που απασχολεί πάνω από 300 παιδιά της περιοχής, όπως ανέφερε και ο κ. Δημήτρης Γεωργαλάς, εκπρόσωπος της ομάδας, ήταν «ζωτικής σημασίας».

Όπως σημείωσε «η φιλοσοφία του συλλόγου είναι να φέρουμε τα παιδιά στον αθλητισμό, καθώς μέσα από τις αξίες που προσφέρει η καλαθοσφαίριση ως ένα ομαδικό άθλημα, ευνοεί την συλλογικότητα, αλλά και την κοινωνικοποίηση των νέων», ενώ δεν έκρυψε πως μετά από την ανακατασκευή, το γήπεδο αποτέλεσε πόλο έλξης, οδηγώντας στην προσέλευση πολλών παιδιών στην ακαδημία.

Όπως τόνισε κι ο Χριστόφορος Μποζατζίδης, Chief Marketing Officer της novibet: «Η novibet εκπλήρωσε το στόχο της, καθώς δημιούργησε ένα κόσμημα στην περιοχή του Ν. Ηρακλείου, που ξεπέρασε τις προσδοκίες των κατοίκων, προσφέροντας κίνητρο στους νέους της περιοχής να εντάξουν τον αθλητισμό στην καθημερινότητα τους.

Το νέο γήπεδο της περιοχής θα αναβαθμίσει εμπράκτως και την ποιότητα των προπονήσεων του συλλόγου «Τυφώνας», καθώς οι αθλητές επωφελούνται πλέον σημαντικά και σε πρακτικά ζητήματα της προπόνησης τους».

Συνολικά μέσω του προγράμματος Giant Heart η novibet έχει ανακαινίσει μέχρι στιγμής τα ακόλουθα γήπεδα:
• Μάρτιος 2022 | 3 Γήπεδα στην Κονίστρα Πετραλώνων
• Απρίλιος 2022 | Γήπεδο στο Μοσχάτο Αττικής
• Μάιος 2022 | Γήπεδο ‘τσέπης’ στον Πειραιά
• Αύγουστος 2022 | 2 Γήπεδα στους Αμπελόκηπους
• Οκτώβριος 2022 | Ανοιχτό Γήπεδο Μπάσκετ στην Κάλυμνο
• Νοέμβριος 2022 | Ανοιχτό Γήπεδο Μπάσκετ Λουτρά Αιδηψού
• Μάρτιος 2023| Γήπεδο Μπάσκετ Νέου Ηρακλείου

Το πρόγραμμα κοινωνικής προσφοράς Giant Heart

H Συμμαχία Αγάπης Giant Heart της novibet συστάθηκε τον Μάιο του 2021 με στόχο την ουσιαστική και πολύ-επίπεδη ενίσχυση ευπαθών κοινωνικών ομάδων και επίκεντρο την υλοποίηση μίας σειράς στοχευμένων δράσεων, βασισμένων στις αξίες της κοινωνικής προσφοράς και της δεύτερης ευκαιρίας. Έχοντας ως πρεσβευτές τoν Γιάννη Αντετοκούνμπο και τον Κώστα Τσιμίκα, η πρωτοβουλία Giant Heart προσφέρει σημαντική υποστήριξη σε φορείς και τοπικές κοινωνίες, αλλά και σε περιπτώσεις έκτακτων αναγκών.

Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να δείτε εδώ

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λένα Καραλή
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

Μπασκόνια – Βίρτους Μπολόνια 89-77

Ο Χάουαρντ έδωσε το εισιτήριο στη Μπασκόνια για την πρόκριση. Η Μάρκους Χάουανρτ έκανε ότι…