Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Τέμπη: Σοκάρουν οι διάλογοι με τα ερωτικά υπονοούμενα

Τέμπη: Σοκάρουν οι διάλογοι με τα ερωτικά υπονοούμενα

4F6A054F 3CC2 4334 B15A 19A6987BA4AC

Αυτοί είναι οι αποκαλυπτικοί διάλογοι μεταξύ των σταθμαρχών.

Στο «φως» έχουν βγει οι αποκαλυπτικοί διάλογοι μεταξύ σταθμαρχών του ΟΣΕ που καταδεικνύουν την «κατάντια» του Οργανισμού. Τι απαντά ο ένας από τους δύο σταθμάρχες για τα σεξουαλικά υπονοούμενα που ακούγονται στα ηχητικά ντοκουμέντα.

Οι διάλογοι μεταξύ του σταθμάρχη Λάρισας και του συναδέλφου του σε άλλον σταθμό εν ώρα υπηρεσίας ήρθαν στο φως της δημοσιότητας το Σαββατοκύριακο, μερικές ημέρες μετά το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη, που κόστισε τη ζωή σε 57 ανθρώπους.

Ο alpha επικοινώνησε με τον ένα από τους δύο πρωταγωνιστές που ακούγονται στον επίμαχο διάλογο με τα σεξιστικά υπονοούμενα και δίνει τη δική του απάντηση για τα όσα αποκαλύφθηκαν.

«Αυτό έγινε πολλές φορές πριν το συμβάν. Πρέπει να είναι περίπου στις 18.00, 17.30 με 18.00. Είναι μία πλάκα που κάνουμε μεταξύ μας. Επειδή δουλεύουμε πάρα πολύ καιρό, τον γνωρίζω τον κύριο (…) και είναι μία πλάκα που κάνουμε μεταξύ μας, όχι κάτι άλλο. Από σταθερό τηλέφωνο γίνεται, όχι από ασύρματο. Καλό δεν είναι να λέγονται, σωστό δεν είναι. Το ξεκαθαρίζω. Δεν είναι όμως άνθρωπος, όπως τον παρουσιάζουν.

Τον ξέρω προσωπικά τον κύριο (…) είναι και καλός και έμπειρος σταθμάρχης. Τώρα πώς έγινε όλο αυτό, είναι πάρα πολύ παράγοντες. Δυστυχώς έγινε όμως… Δυστυχώς… Δεν πρέπει να λέγονται τέτοια πράγματα εν ώρα εργασίας

Το λάθος ξεκίνησε από τον Επιθεωρητή. Από εκεί ξεκινά όλο το λάθος. Κι εμείς έχουμε έξι καινούρια παιδιά. Και δεν υπάρχει προσωπικό βασικά. Είναι κάτι για το οποίο φωνάζουμε εδώ και χρόνια για το προσωπικό. Εμείς τους φωνάζουμε χρόνια τώρα “πάρτε προσωπικό, πάρτε προσωπικό”».

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

Ο Αναστόπουλος… επιστρέφει στην Ευρώπη

Ο Παναγιώτης Αναστόπουλος ξανά στο προσκήνιο. Είναι από εκείνους τους ανθρώπους που εκών ά…