Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Τέμπη: Κηδεύονται μαζί Νικήτας και Κέλλυ

Τέμπη: Κηδεύονται μαζί Νικήτας και Κέλλυ

73D49F22 9CEB 4785 8474 AF235D3D8C33

Μαζί θα κηδευτεί το ζευγάρι που βρισκόταν στο 3ο βαγόνι.

Ο Νικήτας και η Κέλλυ σκοτώθηκαν στα Τέμπη .Το ζευγάρι ήθελε να κάνει έκπληξη και μπήκε στη μοιραία αμαξοστοιχία χωρίς να ειδοποιήσει…

Ακόμα ένα τραγικό παιχνίδι της μοίρας, πίσω από δύο απώλειες νέων ανθρώπων στα Τέμπη. Ενός ζευγαριού που ταξίδεψε με το Intercity 62 από Αθήνα για Θεσσαλονίκη, με στόχο να κάνουν έκπληξη σε γονείς και φίλους. Ο Νικήτας Καραθεοδώρου και η Κέλλυ Πορφυρίδου, κάθονταν στο βαγόνι – εστιατόριο και σκοτώθηκαν ακαριαία.

Με την τραγική είδηση της διπλής απώλειας, να βυθίζει στο πένθος όλους εκείνους που τους γνώριζαν και τους συναναστρέφονταν.

Φίλοι και συγγενείς θα συνοδεύσουν σήμερα στην τελευταία του κατοικία τον Νικήτα Καραθεοδώρου, θύμα της τραγωδίας στα Τέμπη, ώρα 13:00, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Μεταμορφώσεως Του Σωτήρος στην Καλαμαριά.

Στην ίδια εκκλησία, την ίδια ώρα, θα γίνει και η κηδεία της Καλλιόπης Πορφυρίδου, φοιτήτριας Θεολογίας του ΑΠΘ και συντρόφου του Νικήτα.

Ο 23χρονος Νικήτας, δημότης Λαγκαδά, πυροσβέστης στο επάγγελμα (υπηρετούσε στο 2ο ΠΣ Αθηνών) και παράλληλα σπουδαστής στο τμήμα Ψυχολογίας, το μοιραίο βράδυ πήρε το τρένο μαζί με τη σύντροφό του, Καλλιόπη (Κέλλυ) Πορφυρίδου, από την Αθήνα για να κάνουν έκπληξη στους γονείς τους.

B1FC69A4 B954 402B 9578 1069DD26ABF2

Και οι δύο βρίσκονταν στο βαγόνι-εστιατόριο του τρένου. Ήταν εγγονός του Νικήτα Μαλιόγλου, του θρυλικού βετεράνου άσου του Απόλλωνα Καλαμαριάς, των τσαμουριών της δεκαετίας του ΄50 και του ’60.

Η οικογένεια παρακαλεί όσους επιθυμούν, αντί στεφάνων, να καταθέσουν τα χρήματα στον Σύλλογο «Μιλάμε για τον Αυτισμό”.

Στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Μενεμένης στη Θεσσαλονίκη και ώρα 13.30, φίλοι και συγγενείς θα πουν το τελευταίο αντίο στη Βασιλική Χλωρού.

Η 55χρονη Βασιλική, μητέρα τεσσάρων παιδιών, είχε ταξιδέψει στη Λάρισα, για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας, μαζί με την οικογένειά της. Όλοι επέστρεψαν με αυτοκίνητο στη Θεσσαλονίκη, εκείνη όμως έμεινε πίσω, καθώς είχε ραντεβού με γιατρό και αποφάσισε να επιστρέψει αργότερα με το μοιραίο τρένο.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

Ο Αναστόπουλος… επιστρέφει στην Ευρώπη

Ο Παναγιώτης Αναστόπουλος ξανά στο προσκήνιο. Είναι από εκείνους τους ανθρώπους που εκών ά…