Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Πρέλεβιτς: «Ο Γκάλης ήταν ο μεγαλύτερος αντίπαλός μου»

Πρέλεβιτς: «Ο Γκάλης ήταν ο μεγαλύτερος αντίπαλός μου»

Για τη θητεία του στον ΠΑΟΚ μίλησε ο Μπάνε Πρέλεβιτς.

Ο Μπάνε Πρέλεβιτς σε δηλώσεις του πριν τη μεγάλη γιορτή στην Πυλαία που ετοιμάζει ο ΠΑΟΚ προς τιμήν του, αναφέρθηκε στην πορεία που είχε με τα «ασπρόμαυρα», στον πρόεδρο Θανάση Χατζόπουλο, και ταυτόχρονα τόνισε ότι ο Γκάλης ήταν ο μεγαλύτερος αντίπαλός του.

Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Συμφωνώ ότι πρέπει να αναγνωρίζονται οι αξίες, όπως πρέπει να ξέρουμε και την ιστορία μας, απλά να μην βασιζόμαστε σε αυτά που έχουμε κάνει αλλά μόνο σε ότι θα μας βοηθήσουν στο μέλλον. Ο Γκάλης ήταν ο μεγαλύτερος αντίπαλός μου. Καθώς υπάρχει μεγάλος σεβασμός προς στο πρόσωπό του».

Για τον Χατζόπουλο: «Με τον Θανάση γνωριζόμαστε πολλά χρόνια, ήταν πιστός φίλαθλος εδώ και πάρα πολλά χρόνια και τώρα είναι και ένας πάρα πολύ καλός πρόεδρος».

Για τη θητεία του στον ΠΑΟΚ: «Tη σεζόν 1987-1988, ο Ερυθρός Αστέρας ήταν στον ίδιο όμιλο με τον ΠΑΟΚ στο Κόρατς, εκεί ο Βεζυρτζής έμαθε ότι υπάρχει η ευκαιρία να με φέρει στην Ελλάδα, ο ΠΑΟΚ ήταν ο πρώτος που έκανε τις απαραίτητες ενέργειες να έρθω και μαζί γράψαμε ιστορία».

Για τη μεγάλη ομάδα του ΠΑΟΚ: «Χάνοντας από την Μπολόνια το 1990, καταλάβαμε στην ουσία τη δύναμή μας, είδαμε ότι είμαστε μια ομάδα που μπορεί να διεκδικήσει ευρωπαϊκό τίτλο. Μόνο με έναν μεγάλο αντίπαλο μπορούσες να το ανακαλύψεις. Το μπάσκετ είναι ομαδικό άθλημα, ένας μόνος του δεν μπορεί να κάνει τίποτα και γενικά στην ζωή δεν μπορεί να γίνει τίποτα όταν είσαι μόνος».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κωνσταντίνος Καραφώτης
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΟΣΕΚΑ: Ραντεβού στο Μοναστηράκι

Αύριο όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Μοναστηράκι. Πέντε ομάδες, 14 αγώνες εκ των οποίων δύο ημ…