Κεντρική Τελευταία νέα «Πόλεμος» ανακοινώσεων ΚΑΟΧ – Ευκαρπία για αγώνα… U21! (pics)

«Πόλεμος» ανακοινώσεων ΚΑΟΧ – Ευκαρπία για αγώνα… U21! (pics)

337429365 933031504560278 7397821240400955588 n

Άσχημες εικόνες σε αγώνα U21 της Ευκαρπίας με τον ΚΑΟΧ, με την πρώτη να αποχωρεί στο ημίχρονο

Αποτροπιασμό προκαλούν όσα σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια αγώνα U21! Ο ΚΑΟΧ και η Ευκαρπία έχουν προχωρήσει σε σειρά ανακοινώσεων για όσα συνέβησαν και οι καταγγελίες εκατέρωθεν πέφτουν… βροχή.

Η Ευκαρπία στην ανακοίνωση της κάνει λόγο για υβριστικά συνθήματα από την κερκίδα, άφησε «αιχμές» για τους διαιτητές και αναφέρει ότι η ΕΟΚ τους έστειλε στη «φωλιά των λύκων». Ο ΚΑΟΧ δεν άφησε αναπάντητα όσα ειπώθηκαν από την Ευκαρπία και με τη σειρά του παρέθεσε γεγονότα. Μάλιστα, στάθηκε στο γεγονός ότι δύο παίκτες του χρειάστηκαν ράμματα και στο υστερόγραφο του αναφέρει «Τυχαίο που σχεδόν σε κάθε αγώνα παίκτες της αντίπαλης ομάδος κάνουν και από κανένα ραμματάκι».

Η ανακοίνωση της Ευκαρπίας:

«Σήμερα στον δεύτερο αγώνα U21 της ομάδας μας με την ομάδα του Καοχ γίναμε μάρτυρες πολλαπλών γεγονότων τα οποια γυρισαν το άθλημα μας στις εποχές του χουλιγκανισμου !!

Γεγονότα που φυσικα δεν μας επέτρεψαν να αφήσουμε τους αθλητές μας να παίξουν στο δεύτερο ημίχρονο καθώς κινδύνευε αμεσα η σωματική τους ακεραιότητα!!

Την περασμενη Τετάρτη στην κωμόπολη της Ευκαρπιας των 15.000 κατοικων σε ένα κατάμεστο γήπεδο και σε έναν αγώνα διαφήμιση για το μπάσκετ που κρίθηκε στο τελευταίο λεπτό δεν “άνοιξε μύτη”!!Τους επιτρέψαμε να το χαρούν και να πανηγυρισουν γιατί αυτό επιτάσσει η μπασκετικη παιδεια μας!!

Σήμερα,λοιπόν,υπό την ανοχή των παραγόντων του Καοχ είχαμε “ευχές ” από την κερκίδα για εμάς, τις μάνες μας, τις οικογένειες μας και τα σπιτια μας !!Σε όλη αυτή την φαρσοκωμωδια βοήθησαν με την συμμετοχή τους και οι διαιτητές του αγώνα οι οποίοι εκτός του ότι αποκαλούσαν με τα ονόματα τους τους παίχτες του Καοχ,απευθυνομενοι στον προπονητη της ομάδας μας ειπαν κατα λεξη “τι γελάς ρε μαλ….”!Απεβαλαν τον κόουτς του ανδρικού Δαδαλα Κυριάκο αλλά και τον βοηθό προπονητή Σταμιρη Φωτη οι οποίοι βρέθηκαν εκτός γηπέδου οπως ορίζει η λεξη “αποβολη” αλλά τον κόουτς του Καοχ αφου τον απεβαλαν του επέτρεψαν να κοουτσαρει πίσω από την μπασκετα παρακαλώ!!!Η αστυνομία επέβαλε εκκένωση του γηπέδου λόγω φορτισμενης ατμόσφαιρας αλλά οι διαιτητές Χαλκιδικης (εδω γελάμε) τους επεπληξαν καθώς δεν διεκριναν κάτι τετοιο!Το αποτέλεσμα;;;Να εκκενωσει η αστυνομία το γήπεδο και με παρέμβαση και ευθύνη των διαιτητών αυτό να ξαναγεμισει σε 5 λεπτά για το δεύτερο ημίχρονο!!

Κύριοι της ΕΟΚ ακουσαμε πολλά με μια μικρή έρευνα που κάναμε!!Ακούσαμε για παρεακι χαλκιδικιωτικο το οποίο τρώει και πίνει μαζί κάποιες φορές μέσα στον χρόνο από άτομα που αποτελούν γραμματεία, διαιτησία ,προπονητική αλλά και παραγόντων!!Μας στείλατε,χωρίς να το γνωρίζετε,να παίξουμε την συμμετοχή μας στην” φωλια των λύκων “και θα πρέπει να εξετάσετε σοβαρά την ένσταση την οποία και καταθέσαμε για να αγωνιστούμε και να διεκδικησουμε δίκαια αυτά που μας αναλογούν!!Θέλουμε και ελπίζουμε να θέλει και η ομάδα της Χαλκιδικής να αγωνιστούμε με γραμματεία αλλά και διαιτητές από άλλους νομούς και λέμε και γραμματεία γιατί αντίστοιχα έβριζε και και ο αντίστοιχος γυμνασιαρχος τον προπονητή μας!!

Δεν μας πειράζει αν στον αγώνα αυτό ξαναερθουν όλα αυτά τα “καλόπαιδα ” για να μας ξαναευχηθουν για τις μάνες μας και για τα σπίτια μας αρκεί να είναι ΟΥΔΕΤΕΡΟΙ οι ΔΙΑΙΤΗΤΈΣ και η ΓΡΑΜΜΑΤΕΊΑ!!!Σε αντίθετη περίπτωση θα έχετε συμβάλλει και εσείς σε αυτό το πράγμα που εμείς θέλουμε να αποβαλουμε και το έχουμε κάνει από το γήπεδο μας ,την έξαρση της ΒΙΑΣ!!!

Υ.γ :Το δίκαιο μας αλλά και την ζούγκλα που επικρατούσε θα τα στηρίξουμε και με αποστολή βίντεο!!

Υ.γ2:Αθλητές μας χτυπημενοι, αθλητες μας στο αστυνομικό τμήμα ενώ ο αγώνας παίζονταν!!!ριψη καφέδων, προσπάθεια απομάκρυνσης τους αλλά και όλα τα καλόπαιδα στα “στασιδια “για τις ευχές τους!!

Η ανακοίνωση της ΚΑΟΧ:

«Η σιωπή τις περισσότερες φορές είναι χρυσός αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση όχι .
Χθες στον δεύτερο αγώνα της Ομάδας μας με την ομάδα της ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ ζήσαμε στο πετσί μας την λαϊκή παροιμία που λέει ο θυμόσοφος λαός μας «ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙ Ο ΝΟΙΚΟΚΥΡΗΣ >>

Σ´ έναν αγώνα που στο 5 ´ το σκορ ήταν 20-3 στο 10´ 27-10 και στο 18´ 40-18 εννοείτε πως φταίει η κακή διαιτησία , οι κακοί φίλαθλοι , οι κακοί παράγοντες , οι κακιά αστυνομία και στο τέλος ο ανάδρομος Ερμής .

Φυσικά και δεν είναι δίκαιο και αποδεκτό να χάνουμε από τους χωριάτες , τους Χαλκιδικιώτες , τους βλάχους όπως μας αποκαλούσαv οι παράγοντές σας κατά την διάρκεια του παιχνιδιού.
Εντελώς τυχαίως έχουν ξεχάσει να αναφέρουν πως στο διάστημα που παίχτηκε μπάσκετ ( ο θεός να το πει ) 2 παίκτες της ομάδας μας έχουν μεταφερθεί στο κέντρο υγείας για να κάνουν από 5 ράμματα στα κεφάλια τους , που τυχαία σκόνταψαν στο ρινγκ καθώς δεν είχαν τα κατάλληλα παπούτσια .

Επίσης έχει ξεχαστεί να αναφερθεί ότι από το 1´ λεπτό του αγώνα τα ντου και την εξύβριση προς τους διαιτητές , την γραμματεία και τον κομισάριο του αγώνα . Ευτυχώς υπάρχουν βίντεο με φυσικό ήχο χωρίς διακοπές και ηχητικά από την γραμματεία του αγώνα . Εννοείτε πως είναι στην διάθεση της ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ στην περίπτωση της ΣΤΙΓΜΙΑΙΑΣ ΑΜΝΗΣΙΑΣ.

Όσον αφορά την ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ μας και τους ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ μας που γέμισαν το γήπεδο και υποστήριξαν με πάθος την ομάδα μας και τους ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ για αυτό δεν θα πούμε κάτι άλλο εμείς . Τα λένε όλα τα ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ από τις ομάδες του ΗΡΑΚΛΗ , ΠΡΟΜΗΘΕΑ ΠΑΤΡΩΝ , ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ , ΙΩΝΙΚΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ , ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ , ΜΑΡΟΥΣΙ , ΚΑΡΔΙΤΣΑ , ΧΑΝΘ , ΜΑΧΗΤΕΣ ΠΕΥΚΩΝ και πολλών άλλων φιλάθλων που φιλοξενήσαμε στην Α2 , Β´, Γ´ εθνική κατηγορία .

Τέλος , ΟΧΙ , εμείς στον ΚΑΟΧ δεν θέλουμε να ξανά παλέψουμε μαζί σας σε καμία παλέστρα . Θέλουμε τα ΠΑΙΔΙΑ μας ΑΡΤΗΜΕΛΗ και ΕΥΤΙΧΥΣΜΕΝΑ .

ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΙΜΑΤΟΣ ΕΙΣΤΕ ΔΙΑΤΕΘΗΜΕΝΟΙ ΝΑ ΜΟΝΟΜΑΧΗΣΕΤΕ .

ΥΓ.1 Τυχαίο που σχεδόν σε κάθε αγώνα παίκτες της αντίπαλης ομάδος κάνουν και από κανένα ραμματάκι !!!
ΥΓ. 2 Γονείς που στέλνουν τα παιδιά τους να αθληθούν και βλέπουν «δολοφονικά χτυπήματα» πως πρέπει να αντιδρούν ? ΑΥΤΟΔΙΚΙΑ Ή ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ?
ΥΓ. 3 Άραγε υπάρχει βίντεο και από τον πρώτο αγώνα με τους διαιτητές που εσείς ορίσατε ή εκεί είχαμε τεχνικό πρόβλημα ;».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Τελευταία νέα

Δειτε επισης

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (08/06)

Τα «φώτα» στο ντέρμπι «αιωνίων» «Πλούσιο» είναι το σημερινό τηλεοπτικό πρόγραμμα, καθώς τα…