Κεντρική Γ' Εθνική Πικέρμι: Παράπονα για τη διαιτησία με την Ελευθερία Μοσχάτου (vid)

Πικέρμι: Παράπονα για τη διαιτησία με την Ελευθερία Μοσχάτου (vid)

pikermi

Βίντεο με επίμαχες φάσεις από το παιχνίδι με την Ελευθερία Μοσχάτου έφτιαξε το Πικέρμι

Το Πικέρμι έχει πολλά παράπονα από τους διαιτητές της αναμέτρησης με την Ελευθερία Μοσχάτου. Σε ανακοίνωση του σημειώνει ότι το αποτέλεσμα κρίθηκε από τα διαιτητικά λάθη, ενώ μάλιστα έφτιαξε και ένα βίντεο με όλες τις επίμαχες φάσεις.

Αναλυτικά:

«ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΚΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ Α.Ε .ΠΙΚΕΡΜΊΟΥ

Την περασμένη Κυριακή παρακολουθήσαμε ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον και έντονο παιχνίδι ανάμεσα στην ομάδα μας και την Ελευθερία Μοσχάτου. Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά της Ελευθερίας για την εμφάνιση και την προσπάθειά τους. Το αποτέλεσμα του αγώνα όμως καθορίστηκε από τα συνεχόμενα διαιτητικά λάθη των δύο διαιτητών και ιδιαίτερα του κου Σκαλτσή.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η ομάδα μας αντιμετωπίζει σε έναν φετινό αγώνα τόσες κακές διαιτητικές αποφάσεις. Για την ακρίβεια, από τα 6 παιχνίδια που έχουν κριθεί φέτος στο τελευταίο λεπτό, στα 3 υπάρχουν κατά συρροή, εξόφθαλμα διαιτητικά λάθη εις βάρος της ομάδας μας (εκτός έδρας με Κάλυμνο, εντός έδρας με Μοσχάτο). Προχθές, οι δύο διαιτητές δεν αντιμετώπισαν με ίδια κριτήρια τις φάσεις στα 2 καλάθια. Παρόμοια εξέλιξη είχε και το παιχνίδι του πρώτου γύρου, όταν οι δύο τότε διαιτητές ανέχτηκαν τις σκληρές επαφές στην άμυνα της Ελευθερίας, χωρίς να κάνουν το ίδιο στη δική μας άμυνα και στην εξέλιξη του παιχνιδιού (15’) απέβαλαν τον αθλητη μας Κούσουλα για διαμαρτυρία. Οι έντονες διαμαρτυρίες της ομάδας μας τότε, όχι μόνο δεν εισακούστηκαν από τους αρμόδιους φορείς, αλλά αγνοήθηκαν παντελώς και στον επόμενο εντός έδρας αγώνα της ομάδας μας (με τον Αργοναύτη Ραφήνας), διαπιστώσαμε έκπληκτοι ότι είχε οριστεί ο ίδιος διαιτητής που μας είχε σφυρίξει με την Ελευθερία και για τον οποίο υπήρχαν πολύ έντονα παράπονα.

Ας πάμε όμως στο προχθεσινό παιχνίδι. Είναι τυχαίο ότι παρόμοιες φάσεις στις 2 ρακέτες σφυρίζονται φάουλ για τη μία ομάδα ενώ δε δίνεται τίποτα για την άλλη? Είναι τυχαίο ότι ο ηγέτης της ομάδας μας Μουράτης Κούσουλας φορτώθηκε με 2 ανύπαρκτα φάουλ στο πρώτο 1.5’ και όταν ξαναμπήκε στο β’ δεκάλεπτο φορτώθηκε αμέσως με το 3ο? Είναι τυχαίο ότι όλα τα εξόφθαλμα διαιτητικά λάθη όπως φαίνεται και στο βίντεο έχουν γίνει από τον ίδιο διαιτητή κο Σκαλτσή?

Παραθέτουμε ένα βίντεο με φάσεις κυρίως από τα τελευταία λεπτά. Όλο το παιχνίδι όμως είναι γεμάτο με παρόμοιες φάσεις που οι διαιτητές και ιδιαίτερα ο κος Σκαλτσής αντιμετωπίζουν με διαφορετικό κριτήριο, δίνοντας πολύ εύκολα φάουλ στην ομάδα μας αλλά ταυτόχρονα αφήνοντας όλες τις σκληρές επαφές στην ομάδα της Ελευθερίας. Ολόκληρο το βίντεο του αγώνα είναι διαθέσιμο σε όποιον αρμόδιο θέλει να το δει εκτενέστερα».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

Πορφύρας: Δεν συνεχίζει ο Μάντζαρης (pic)

Χώρισαν οι δρόμοι Πορφύρα και Μάντζαρη Με νέο προπονητή θα πορευτεί τη νέα σεζόν στο πρωτά…