Κεντρική NBA Πένθος για τον Μάτζικ Τζόνσον – Πέθανε ο πατέρας του

Πένθος για τον Μάτζικ Τζόνσον – Πέθανε ο πατέρας του

michael jordan magic johnson

Συντετριμμένος ο Magic για τον χαμό του πατέρα του.

Στο πένθος βυθίστηκε ο Μάτζικ Τζόνσον, καθώς έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του Έρβιν Τζόνσον Σίνιορ. Ο θρύλος του Αμερικανικού μπάσκετ ανακοίνωσε μέσω ανάρτησης του τη θλιβερή είδηση, αποχαιρετώντας τον με ένα συγκινητικό μήνυμα.

Αναλυτικά:

Είμαι πραγματικά συντετριμμένος. Χθες βράδυ έχασα τον πιο μεγάλο υποστηρικτή μου, τον καλύτερό μου φίλο, τον ήρωά μου, το είδωλό μου, τον πατέρα μου, Έρβιν Τζόνσον Σίνιορ. Από τότε που ήμουν παιδάκι ήθελα να γίνω σαν τον μπαμπά μου. Ο πατέρας μου ήταν ο πιο σκληρά εργαζόμενος άνθρωπος που έχω γνωρίσει. Έκανε δύο και τρεις δουλειές για να μπορέσει να προσφέρει στην οικογένειά του και δεν έβρισκε ποτέ δικαιολογίες.
Τον εκτιμώ τόσο πολύ που εμφύσησε αυτή την αρετή και σε εμένα, που μου δίδαξε τη σημασία της εκπαίδευσης, τη σημασία της εργασιακής ηθικής, το να σέβομαι τον εαυτό μου και τους άλλους, το πώς να ντύνομαι, πώς να είμαι άντρας, να έχω αξιοπρέπεια και άλλα πολλά. Δεν χρειάστηκε ποτέ να κοιτάξω μακριά από το σπίτι μου για να βρω ένα πρότυπο. Ήταν ο πρώτος άνθρωπος που μου είπε ότι αν αφιερώσω χρόνο και δουλέψω, θα τα καταφέρω στο NBA. Ήταν μία από τις πολλές φορές που με ‘έδερνε’ στο μονό και με βοήθησαν να γίνω καλύτερος μπασκετμπολίστας, αλλά και να γίνω πιο σκληρός πνευματικά…

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κωνσταντίνος Καραφώτης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (25/4)

Τα φώτα στο ΟΑΚΑ και τον Παναθηναϊκό Δύο παιχνίδια περιλαμβάνει το σημερινό τηλεοπτικό πρό…